2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست
اوا اون استسکر لایک چیه تو پستم؟؟؟؟ هر وقت استیکر میزارم دستم رو بقیه میخوره):
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
ببخشید من اینترنتم خیلی قطع و وصل میشه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفت تا حمد یه ایت الکرسی و چهارده تا صلوات واسه هر روز از روز اول تا ازمایش واسه هر نفره
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
راستی نفس قیمت هر ستروتاید ١٥٠ هست؟؟
دعا میکنم ... برای تو.... برای خودم.... برای همه مان... کسی چه میداند... شاید خدا دسته جمعی نگاههمان کرد دعا میکنم برای دلهایمان.... برای چشم هایمان .... برای گریه ها و خنده هایمان.... دعا میکنم.... مهربان خدای من!! می دانم تا اسمان راهی نیست ولی تا اسمانی شدن راه بسیار است این دست های خالی به سوی تو بلند می شود ما بی سلیقه ایم،طلب اب و نان میکنیم تو خود ای خزانه دار بخششها بهترین ها وا برایمان مقدر کن امین
یاسی جونم این حرفو دیگه نزن عزیزم خدا خیلی بزرگه و میدونه چقد روزایه سختی رو گذروندی انشااله دعامون رو میپذیره و ما رو میبخشه
سلام ابجی ها دستتون درد نکنه ممنونم که به یادم هستید ان شاءالله بتونم جبران کنم راستش امروز خیلی دلم گرفته بنا به دلایلی ... با خودم فکر میکنم چه خوبه اینجا رو دارم که راحت میتونم حرف دلمو بزنم شکر دوستای خوبی دارم
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام منم خوندم ان شا الله جواب بگیری الی جون ...الهی اخر راه سختت باشه یاس گل جان چی بگم گلم میدونم نباید بگم میدونم خدا قهرش میگیره خدایی نکرده...ولی دلم خیلب سوخت خیلی ...من تسلیم خواست خدام ولی واقعا سختمه خیلی...خدا خودش دستمو بگیره ان شا الله مامانم خیلی میگفت قران بخون ولی من یاد روزای بارداریم نیوفتم و حالم بدتر میشه یه بار روزای اول جمعه بود تو اتاق نشسته بودم داشتم گریه میکردم مامانم بزور بردم تو اتاق خودشون که باهم از تلوزیون دعای ندبه گوش کنیم قبلش اهنگ اولین شب ارامشو گذاشت بغضم ترکید هیچ کس نمیتونست ارومم کنه خیلی بد بود خیلی
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
یاسی جان فدای دل شکستت. درسته که میدونیم خیلی سخته اما واقعا شاید هیچ کدوم نتونیم درکت کنیم کامل. فقط میتونم بگم واقعا برای امثال ما که بعد از کلی کلنجار رفتن با خودمون تازه راضی به اقدام شدیم و دلمون را دادیم دست خدا تا هر جا صلاحه ببرتمون،بعد از اینکه با گرفتم جواب آزمایش حتی نمیدونستیم خکش حال باشیم یا ناراحت،بعد از کلی تلاش برای ارتباط برقرار کردن با اون نیم نینی کع احساسمون گاهی میگفت از خودمون نیست و باهاش غریبگی داشتیم،بعد از اینکه تمام وجودمون شد و یک لحظه تصور نبودنش سخت شد برامون،بعد از همه اینها از دست دادنش سخته واقعا سخته واقعا سخته اما فقط میدونیم سخته و درکش برامون یخت تر و امیدوارم برای هیچکی پیش نیاد. با همه اینها مطمین تر از همه حرفهام میتونم بگم که زندگی ادامه داره. تو هستی همسرت که میخوای دنیا بی اون نباشه هست،عشقتون هست و همین ها که وجود دارن ارزششو دارن که تلاشتو بکنی و به زندگیت برگردی. عزیزم دنیا که تموم نشده. میبینم روزی را که از نظر جسمی اکی هستی و باز شروع میکنی و اینبار خدا لطفشو در حقت تموم میکنه. شک نکن عزیزم. با قران و ذکر و یاد خدا دلتو آروم کن عزیزم. ما هم دعا میکنیم که از رحمت خداوند هر چه زودتر برگردی به جایی و روزی و احساسی بهتر از اونچه که قبلا داشتی
نفس جون چقدر قشنگ درد دلمو نوشتی ممنون عزیزم
ثمین جون ممنون عزیزم ان شا الله خدا فرشته های شما رو هم حفظ کته براتون
ثمین جون و یاسی جون باور کنید خودمم با هر کلمش اشک ریخام. از تایپمم معلومه. از خدا میخوام این روزای سختو واسه تک تکمون جای دیگه جبران کنه. واسه دل سختی کشیده یاسی از همه بیشتر. ایشالا همه بچه های اینجا تا عید یا نی نی هاشون مشغول شیطنت باشه یا تو دلشون یک وروجک سر سفره هفت سین معلق بزنه. یاسی کی میتونی اقدام کنی. کاش میشد بچه ها را طبیعی بیروم میاوردن و سزارین نشده بودی که سریع بری دوباره تو سیکل. البته اینا همس حرفه. دوست خودم دخترشو مرداد به دنیا آورد و پسرشو تیر سال بعد البته ناخواسته بود و سزارین. اما هیچ مشکلی هم نبود
سلام بچه ها من شوهرم رفت پیش دکتر چ آزمایششاش نشون داد گفته تو بیضه هات اس سازی میکنه فقط غی نرمال کلی بهش دارو داده و آمپول شنبه قراره بره نمونه برداری ببینه جنین شناسش چی میگه