الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
منو و دخترامم خوبیم.بچه های من اولین کلمه ای که گفتن بابا بود.دیگه منو وشوهرم اصلا یادمون رفته چه اتفاقاتی برامون افتاده.این روزای قشنگو برای تک تک دوستای گلم ارزو میکنم
در آسانیها خدا را بخوان تا در سختیها صدایت برایش آشنا باشد . تو را به رخ تمام شقایق ها میکشم و میگویم تا* همسرم* هست زندگی باید کرد.
منو و دخترامم خوبیم.بچه های من اولین کلمه ای که گفتن بابا بود.دیگه منو وشوهرم اصلا یادمون رفته چه اتفاقاتی برامون افتاده.این روزای قشنگو برای تک تک دوستای گلم ارزو میکنم
در آسانیها خدا را بخوان تا در سختیها صدایت برایش آشنا باشد . تو را به رخ تمام شقایق ها میکشم و میگویم تا* همسرم* هست زندگی باید کرد.
خانمها سلام چقدر خندیدم نه عزیزانم من مامان نشدم. یعنی 14 تا اچ دی خوردم و قطع کردم. یه سفر برای همسرم پیش اومد باید میرفتم... نمیتونستم داروهامو ادامه بدم. اما من میدونم کی مامان شده. خییییییییییییییییییییلی بهش تبریک میگم
سلام سلام سلام ساقی جان مبارک باشه عزیزم،ببخشید میپرسم شما از اس اهدا استفاده کردین یا جنین؟کدوم مرکز ؟گروه خونی پسرتون و قیافش تطابق داره تا حدی به خودتون؟و اگه امکانش هست مختصری در مورد شرح حالتون برامون توضیح بدین.متشکرم
من شوهرم خیلی عجله داره همش میگه نمیشه قبل عید اقدام کنی؟؛فردا باید ببرم ببینم چکارمیکنن جنین دارن یانه!!اخه مثل اینکه گفتن سوا میکنن ی چیزی که بهمون بخوره