2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وابستگی خوب نیست باید دل بسته ی هم باشید اگه دوستش داری نبایدم بهش ناسزا بگی همه اینا دلسردی میاره سعی کن باهاش همراه وهمدل باشی بهش بگو که درکش میکنی بگو دوست داری ازش بچه داشته باشی ولی حالا خدا اینجوری خواسته برامون
خدایا! امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....
از جنین استفاده کردم خیلی هم راضی هستم همسر من که اولش اصلا راضی به جنینم نمیشد چه برسه به اس ولی زمان برد تا راضی بشه بچه های اینجا میدونن که منم خیلی باهاش صحبت کردم حتی اوایل انتقالم هم هنوز هیچ احساسی نداشت ولی الان خیلی بهت شده به نظر من فقط نباید خیلی پا پیشون شد بچه که دنیا بیاد انقدر شیرین هستش که جای خودشو توی دل همسرامون باز کنه
خدایا! امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....
یلدا جون اشکالی نداره که بتونی از تجربیات دوستان استفاده کنی بچه های اینجا جای دیگه ای رو برای درد دل ندارن ولی سعی کن مسائلتو با آرامش حل کنی
کلا یه سیکل تقریبا دو ماهه هستش اولش یک ماه باید ال دی بخوری بعدازاینکه تموم شد وپری شدی بری دکتر وداروی اصلی رو شروع کنی اما ال دی هم تحت نظر دکی باید بخوری