2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست
من همش دارم خود خوری میکنم همش اصرار کردم که کسی نفهمه خودش میدونه فهمیدن کسی یعنی جدا شدن چون پدر مادرامون کاملا دنبال این هستن که بهونه دستشون بیاد اون وقت با خیال راحت میگه مامانم حرفی نمیزنه باید تمرکز کنم که چیزی بگم که تموم شه اصلا بهش میگم برو پولتو جمع کن بریم جنین به خدا اصلا حال منو درک نکرده همش سکوت داشت همش هم تا حرف بچه میشد میگفت تو‌فقط بگو‌کی بریم که خودش گیر داد همین ماه خوب الان از چه جنبه نگاه کرده این حرفا رو زده مگه نمیخواد خدا خودشم‌نمیاد که حرفامو بزنم بیادم میدونم بازم حق به جانب میشه حرف عوض میکنه و میپیچونه و اگه من توضیح بخوام دعوا راه می اندازه امشب اتمام حجت میکنم همش خود خوری خودم و در بره از اینا
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به سلامتی یلدا جون،پیشاپیش زیارت قبول
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
الی جون به خاطر خودت میگم عزیزم شلوغش نکن این مساله ای نیست که با دعوا و صرو صدا حلش کرد یکمی سیاست بد نیستااااا سعی کن اروم باشی و با زبون گرمو نرم حرفتو پیش ببری اخه چه طوری بکم دیگه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
برای اینکه خانواده شوهرم باعث شدن یه بار تا مرز جدایی بریم برای همین پدرم بفهمه مطمئنا دنبال طلاق میره من خیلی واسه زندگیم جنگیدم کی روی خوشی ببینم پس 😭😭😭
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
یاس جوون من خیلی حواسمو جمع میکنم مبادا چیزی بشه وقتی هماهنگ نیست باهام‌چی کار میتونم بکنم من خیلی صبورم این نمیشه سو استفاده
بچه ها واسه ختم حشر تو تاپیک کریم اهل بیت اقا امام حسن چند نفر تا لیستمون پر بشه کم داریم منتظرتونیمhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1281922&PageNumber=1
یا کریم اهل بیت صاحب رزقی و جودت بی کران ریزه خوار سفره ات هر انس و جان آن قدر بخشنده ای محبوب من بر سر خوان تو حاتم میهمان
با امید بخدا و پایان یافتن ختم قبلی سوره حشر بعضی دوستان الحمدالله حاجت گرفتن ثبت نام دوباره 41 روزه سوره حشر شروع ختم 1394/10/15 1.یا حضرت زهرا مهسانه 2.یا امام حسن سانازی جان 3.یا امام علی سمی جان 4.یا حضرت زهرا گلی جان 5.یا امام رضا الی جان 6.یا امام حسین مامان کوچولو 7یا امام جوادمامان ریحانه جان 8.یا امام حسن مهنازجون 9.یا امام هادی افسون جون 10..یا امام زمان دل من 11.یا امام باقر ستایش 12. یا امام حسین نسیم جون 13.یا امام رضا شوهر نسیم جان 14.یا حضرت زهراارنیکا جون 15.یا حضرت علی اصغر فاطمه نازجون 16.یا حضرت علی اکبر سمین جون 17.یا امام زمان افسون جان 18.یا حضرت ام البنین سهیلاجون 19.یا امام حسین هستی جان 20.یا حضرت رباب سیسین جان 21.یاحضرت ابوالفضل وانشاجون 22.یاامام رضا هانی جون 23.یا امام عسگری نازنین جون http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1281922&PageNumber=1
یا کریم اهل بیت صاحب رزقی و جودت بی کران ریزه خوار سفره ات هر انس و جان آن قدر بخشنده ای محبوب من بر سر خوان تو حاتم میهمان
سلام دوستای عزیز حالتون خوبه؟ چه خبره اینجا!!!!!!!!!!! چرا انقدر جدل؟ چرا انقدر بحث؟ باباجون همه چیز درایت خاص خودشو میخواد با دعوا کردنو بحث و جنجال چیزی حل نمیشه الی جون نگران نباش هزار جوره میشه مسئله رو حل وفصل کرد.... یلدا جون ببخشید که اینو میگم ولی به نظر من شما اصلا الان به قضیه بچه هیچ فکری نکنید فعلا مسائل بین خودتونو حل کنید بااین اوضاع اگه هم بچه ای باشه فقط آسیب روحی میبینه شما وهمسرت مشکلات زیادی دارید اول ببین میتونی درکنارش زندگی کنی؟ اگه فقط مشکلتون بچست که قابل حله ولی زمان میبره اما اگه مشکلات دیگه ای دارین حتما صبر کن عجله نکن
خدایا! امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....
مشکلاتمون رو تونستیم حل کنیم پارادیز جان با پادرمیونی بزرگترا همسرم فقط بهم وابسته اس حاضر نیست به هیچ وجه منو از دست بده؛شرایطمو قبول کرد اما الان ی کم سر جنین یا اس دو دل هست
یلدا جون نظرات متفاوته ولی به نظر من جنین یا اس فرقی نمیکنه به این فکر کن اگه شما مشکل داشتی ومیخاستی تخمک اهدایی بگیری چه حالی داشتی؟ بالاخره پذیرشش برای مردا سخته اگه میخای از اس اهدا استفاده کنی بهش زمان بده یا برید مشاورین ابن سینا
خدایا! امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....