2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست
ابجی ها سلام یه اتفاقی افتاده من فکر میکنم این همسری اخر کار دست من میده و همه چیز لو میره برگشته به ننش میگه که اره ما یکی تو مشهد پیدا کردیم با دو سه تومن قضیه رو حل میکنه دیشب بهش گفتم من نمیام بابا خر که نیستن وقتی داداشش هم مشکل داشتن و قیمت ها همه تا یه حدودیه لو میره قضیه میگم مامانت به همه‌خواهر برادرات میگه تابلو‌ میشیم میگه نه خیالت راحت نمیگه میدونم که این مامان جونش حرف تو دهنش خیس نمیخوره عجب گیری افتادم میخوام بگم اول نامه دادگاه بگیر بعد اقدام میکنم نمیخوام همه دردشو من تحمل کنم اصلا با چیزایی که من بهش گفتم هماهنگ نمیگنه دیشب میگه تو باید بچه بیاری منم گفتم با این شرایطط نمیام 😕😒
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
شما میگید چیکار کنم ؟!!
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان فاطیما جان به قول استاد الهه قمشه ای دﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﺪﺍﻧﯽ چقدﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﻬﻢ ﻭ ﻋﺰﯾﺰ ﻫﺴﺘﯽ؟ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯﯼ ﺳﺮﺍﻏﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﻧﮕﯿﺮﯼ ! نه ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﻟﻮﺱ ﮐﻨﯽ، ﻧﻪ ﻫﺮﮔﺰ . فقط ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯﯼ ﻭﻇﯿﻔﻪ ﯼ ﺳﺮﺍﻍ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺍﺯ ﺣﺎﻝ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﻦ. ﺩﺭ ﺍین صورت ﯾﺎ ﺩﻟﺘﻨﮕﺖ می شوند ﻭ ﯾﺎ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ می کنند ! اﮔﺮ ﺩﻟﺘﻨﮓ ﻭ ﻧﮕﺮﺍﻧﺖ ﺷﺪﻧﺪ ﻗﺪﺭﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺪﺍﻥ وﺑﻪ ﻫﺮ ﻗﯿﻤﺘﯽ ﮐﻪ ﺷﺪﻩ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺧﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ وﺍﮔﺮ ﻓﺮﺍﻣﻮﺷﺖ ﮐﺮﺩﻧﺪ، به رﺍﺣﺘﯽ ﻓﺮﺍﻣﻮﺷﺸﺎﻥ ﮐﻦ . واقعا گل گفته یلدا جان منم مثل تو اوایل عجله داشتم اما واقعا هیچی با عجله کردن به دست نمیاری سعی کن خودتو اروم کنی و بهترین تصمیم رو بگیری ...این روزای سختت رو ماهم داشتیم الی جان واقعا مغزم کار نمیکنه ...نمیدونم باید چکار کنی
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
الی جان بیخود فکر و خیال نکن عزیرم. به نظرم اصلا راستشو نگین. برای گمراه کردنشون بگین دکترا گفتن خیلی ضعیفه و فقط باید آی وی اف کنین. حالا هم میریم رویان. بگیر نگیر هم داره و ممکنه اصلا نگیره. اینجوری دیگه شک نمیکنن. چون وقتی فکر اس اهدا بیاد تو ذهنشون میگن همون بار اول میگیره اما ذهنشون را منحرف کن. اینجوری اگه خدا کرد و بار اول گرفت خیلی شکرگذار میشن و اگر هم خدای نکرده به بار دوم کشید میگی به خاطر کیفیت پایین اس همسری بوده. ویگه اصلا لو ندین که دارین میرین مشهد. از کجا میخوان بفهمن
الی جان ما دقیقا همین کاری که نفس گفت انجام دادیم
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
الی جون دیگه حرفیه که زده نمیشه هم کاریش کرد بهتره اعصاب خودتو الکی خورد نکنی مطمئنم از ذوق اینکه میخواسته بگه به مامانش ما هم داریم بچه دار میشیم همچین حرفی زده به خاطر شرایط برادرش به نظر من حتما مادرش میگه بهشون مادره و دلش میسوزه میگه شاید واسه اونا هم راهی باشه بهترین و البته تنها کاری که میتونی الان انجام بدی همین راهیه که نفس جون میگه اگه مادر شوهرت جریان ازو رو میدونه برو پیشش وبهش بگو تعداد کمی اسپرم پیدا شده که میشه باهاش ای وی اف انجام داد هر چند احتمالش کمه بگو اینقد انجام میدم تا واسم بگیره و اینکه اینقد شوهرمو زندگیمو دوست دارم که مطمئنم ارزش این از خودگذشتگی و تحمل عوارضشو داره اینجوری هم یه جورابی منت دارت میشن هم یه جورایی مطمئن میشن بهتره زیاد شلوغش نکنی و با شوهرت دعوا نکنی به خاطر حرفش یه وقتی دیدی به خاطر جمع کردن حرفش یه گند بزرگتر زد یا پشیمون شد خدای نکرده الی جون ما باید اینقدر محکم برخورد کنیم که دیگران حتی به خودشون یه لخظه هم اجازه بدن که در مورد بچه ما فکر بدی بکنن
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
افرین یلدا جون،جشمات روشن عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
ابجی ها اونا از اول که از زنتیک دادیم فهمیدن همسری مشکل داره اینم خودش گفت و موقع عمل برادر همسری و مامانش بودن و ما در ج‌ آزمایش گفتیم اس بوده و همونجا فریز کردیم بعدا مادر همسری میگفت بیارین اینجا انجام بدین که ما در ج گفتیم اینجا فریز نداره و قبولوندیم از طرفی برادر همسری الان سه تا بچه داره و دوقلو هاشو تازه به دنیا اومده و اینم ای وی اف بوده پس قیمتها دستشونه نمیدونم چرا همسری تو این زمینه جدی حرف منو گوش نمیده دیشب که گفتم نباید اینو میگفتی پاشد پشت کامپیوتر که مثلا قهر اصلا خیلی وقتها با حرفاش خراب میکنه اون موقع که من گفتم هیچی نگو رفت صاف دست مامانش گذاشت الانم گند شو میخواد دراره اگه این کار یا نامه دادگاه یا بچه بی بچه 🙅😭😭
الانم بهش گفتم دیگه حرفشو نزن میگه نه خیر قبول نیست من میخوام بهش گفتم یا قشنگ به حرف من گوش میدی یا بچه در کار نیست ای خدا کاش که با من هماهنگ‌شه همش فکر میکردم با من هماهنگ‌شده که میگه بریم بریم نگو به حرفام توجه نداره فردا روزگار باید ازش بترسم همش که گند نزنه به زندگی طفل معصوم
کسی نیست 😭😭😭😭
وای الی جون با گریه که چیزی حل نمیشه ،خیلی خوب مساله رو میشه حل کرد میدونم اعصابت خورده ولی سعی کن درست فکر کنی درست حرف بزنی و درست عمل کنی
با توجه به حرفایی که قبلا زدین و البته گل جدیدی که اقا کاشته به مادرشوهرت بگو دکتری پیدا کردیم که گفته ای واف میکنه تو مرکز اموزشی دانشگاه زیر نظر دانشجوها هست واسه همین هزینش کم هست و واسه شما دو تا سه و نیم میلیون در میاد با اینکه شوهرم میگفت بریم ولی پشیمون شدیم اول به این دلیل که اونا دانشجو هستن و تجربه کافی ندارن و چون عوارض دارو ها و استرس این دوران زیاده ترجیح دادیم با هزینه بیشتر زیر نظر یه دکتر خوب و با تجربه اینکارو انجام بدیم تا شانسمون بره بالا و دوم اینکه از اونجایی که ما جایه دیگه فریز داریم و اینجا دوباره باید عمل شه واسه اسی و ما ترجیح میدیم دوباره این عملو تکرار نکنیم
الی جون اصلا بداخلاقی و ناراحتی نکن که شوهرت سر لج بیافته یه چند وقتی صبر کن و باهاش در این مورد حرف نزن بعد یه روز خوب بشین باهاش محکم صحبت کن و به قول معروف سنگاتو باهاش وا بکن بهش بگو واقعا بچه میخواد بگو این بچه که خودش نمیاد ما داریم وارد زندگیمون میکنیمش از خودش و رفتار ایندش مطمئن شو از جایگاه بچه تو زندگیتون مطمئن شو بعد برو تو سیکل اگه دیدی اوضاع خوبه و این حرف به اشتباه زده شده زیاد به نامه دادگاه گیر نده،نامه دادگاه غرورشون رو زیر سوال میبره الی جون شوهرت مشکل ژنتیکی داره؟؟ برادرش هم اهدا گرفته؟؟