2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که میدونستم مشکل داره ولی گفته بود میشه درمان داره؛داداشم قبل ازدواج میخواست ازش ازمایش بگیره ولی مادرم نذاشته بود من ازین ماجرا خبر نداشتم یعنی میدونستم تا اخر نمیشه بهتر بود ی امیدی داشتم
یاسی جون خواهر غصه نخور ...هر کسی به یه نوعی از خونواده شوهر و اطرافیان غصه به دل داره چاره چیه باید کج دار و مریض باهاشون رفتار کنیم یکی از اطرافیان شوهرم با وجود اینکه میدونه مشکل از شوهرمه (در این حد میدونه که ضعیفه ) باز هرزگاهی میپرسه چی شد حامله نشدی یه بار حرصم گرفت در جوابش گفتم استغفراالله مگه حضرت مریمم حالا تو این موقعیت که هستی دل نازک تر شدی من که تجربه کوچیکی از این حال تو رو داشتم تا کسی میگفت بالا چشت ابروه اشکم در میومد ..ولی اشتباه میکردم باید قوی باشی میفهی خیلی قوی به خودت روحیه بده از کسی توقع نداشته باش زمونه هم اینجور نمیمونه روزای خوشی تو هم در راهه .عزیزم به خودت برس نذار غم مهمون دلت بشه با نماز خوندن و دعا به خدا نزدیک تر شو .از خدا میخوام صبرو آرامش بهت بده وبه زودی چراغ خونت روشن بشه
الهی مرا  آن ده که آن به 
ایول داری فاطیما جون عجب جوابی بهش دادی،به خدا تو کف جوابتم من نمیدونم چرا بعضیا این جوری هستن اره واقعا راست گفتی هممون یه جورایی گرفتاریم اما چه کار میشه کرد غیر از صبرو توکل فاطیما جون خودت چطوری؟؟ بهتر شدی عزیزم؟؟ باید کم کم اماده شی بری تو سیکل تایپیکمون منتظر مامان شدنه مامان فاطیماس
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یلدا جون این بی صبریو کم طاقتی تو رو هممون گذروندیم روزایه سردرگمی عزیزم شما تازه ازدواج کردی سعی کن صبورانه تر برخورد کنی فکر میکنم خیلی عجول هستی اما این راه عجله بردار نیست باید همه جوانبو سنجید باید شرایط روحی خودتو شوهرتو درنظر بگیری و با امادگیه کامل وارد سیکل بشی من به عنوان خواهر بزرگتر ازت میخوام یکمی صبر کنی فقط بچه دار شدن نیست باید اول زندگیت اماده اومدن بچه بشه،این هدیه که سرخود نمیاد ما دعوتش میکنیم مخصوصا تو شرایط ما،پس باید اول شرایط اومدنشو فراهم کرد منظورم از لحاظ روحی هست نه مادی به نظر من همسرتون تا راضی شدن خیلی راه داره پس عجله کن ،یک سال هم خیلی کمه واسه ثابت شدن پایه های یه زندگی امیدوارم بتونی راه درستو انتخاب کنی موفق باشی عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
منتظر معجزه جون واسم جالب بود که منم هر ماه منتظر همین معجزه ام خدای ما هم بزرگه شاید معجزه زندگیه ما جایه دیگه باشه