2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156030 بازدید | 10472 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام یلدا جان من نمیدونم چی درسته براتون و به نطرم باید با یه مشاور حرف بزنی ولی برات از خودمون میگم شاید کمکت کنه من اصلا به اس اهدایی راضی نبودم و به شدت مخالف بودم همسرم خودش منو راضی کرد و کلی هم تاکید کرد که با اینکه اون دلش میخواد و اون بچه ر صد در صد برای خودش میدونه ( چون بهشون عشق ورزیده و پدر بودن فقط به نطفه نیست )با این حال هر کاری که من بخوام انجام میدیم و حتی اگه نخوام انجام بدم حاضر بدون بچه کنارم باشه همونطور که من همیشه بهش میگفتم حاضرم به خاطرش بمونم بدون بچه ....ولی من به خاطر دل همسرم قبول کردم که متاسفانه عمرشون به دنیا نبود ما در مقابل هم تسلیمیم هیچ کدوممون نمیخوایم حرف من بشه همیشه حرف حرف ماست با مشورت هم تصمیم میگیریم وقتی هم من روحیم خراب میشه همسرم روحیه میده بهم و میگه هر کاری بخوای میکنم تا اروم شی عشق و ارادت کاملا دو طرفس ...صادقانه و مخلصانه مطمینم برای همه ی بچه ها همین طوره
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
یلدا جان شما همه از مشکل شوهرت خبر دارن؟اگه غیر از خودتون کس دیگه ای هم میدونه اصلاااااا به صلاح نیست که دنبال اس اهدایی باشی.آینده اون بچه چی میشه؟هم خودت هم اون بچه بیگناه داغون میشین
اره ثمین راست میگه من اول به مادرن اینا گفتم یه دکتر پیدا کردیم دارو میده بعد گفتم وضعیت اسپرمش بهتر شده و با اس خودش ای یو میکنم
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
سلام به همه. یاسی جونم چطوره؟بهتری خانوم گلی؟ ثمین جان ایشالا به سلامتی زایمانت انجام شه. خدا را شکر که حال همسری بهتره. بهت قول میدم گل پسر که بیاد از این رو به اون رو میسه و عاشقش میشه
سلام یلدا جونم منم با نظر دوستانمون موافقم تا شوهرت با این قضیه کنار نیومده اینکارو انجام نده به نظر من رضایت شوهر خیلی مهمه چون در آینده با این بچه دچار مشکل میشه در قبول کردنش وخیلی مسائل دیگه من خودم همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم انقددددر که دوسش دارم با اینکه عصبی و بداخلاقه
الهی شکر...
ای بابا یلدا جان اگه جای من بودی چی میگفتی یکم صبوری کن زمان بده زمان همه چیزو حل میکنه من بعد 2سال قبول کردن اس اهدایی رو اول باید ببینی واقعا مردت لیاقت این فداکاری بزرگ رو داره....فک نکن مادر شدن راحته ....ای یو ای خودش کلی بد بختی داره ای وی افو که نگو ...منفی شدن و باید به چشمت ببینی...بارداری بر از استرس و نگرانی و سختیه....زایمان هم که خوب جای خود داره...تازه ممکنه خدایی نکرده سقط...اینا رو نمیگم که تو دلت رو خالی کنم میگم که بدونی سختیا زیاده باید صبور باشی خیلی ها با بغل گرفتن بچه و استقبال مردشون خستگیها از تنشون در میره خیلی ها هم مثل من تا ابد تو تنشون میمونه فک کن و تصنیم بگیر اگه مردت ارزششو داره برو جلو سختی ها هم گاهی شیرینه زمان بده تا شوارت خودشو پیدا کنه
خانوادم میدونن مشکل هست با این حال میگن بجه میخوای چکار؟واسه چیته؟هه من مادرم عاشق بجه بود وحالا ب من این حرفو میزنه؛خواهرم 4 ماه باردارنشده بود خیلی ناراحت بود بعد حالا به من که رسیده میگن بچه میخوای چکار!!!!