2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156030 بازدید | 10472 پست
رز جون فکر نکنم با دست بشه به این راحتی فهمید بهتره پیش یه دکتر خوب بری و بیخود خودت و شوهرتو اذیت نکنی یلدا جون من خواهرانه بهت میگم حالا که خدا رو شکر اشتی کردی اول اجازه بده زندگیت به یه ثبات نسبی برسه بعد بری تو سیکل حتما از مشاور کمک بگیر حتی اگه شوهرت نمیاد تنها برو واسه رفتن از ایران هم معمولا به ای وی افی ها اجازه مسافرت طولانی نمیدن بهتره با توجه به شرایطت و نظر دکترت تصمیم بگیری
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام دوستای خوبم امروز دوباره آز دادم بتای خونم شده بود ۱۴۷ برام دعا کنید تا آخرش همه جی خوب پیش بره
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد
بچه ها دکتر گفت به خاطر سقطایی که داشتی حتما باید هپارین بزنی میشه در مورد هپارین راهنماییم کنین
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد
خدا رو شکر هدیه جونم مبارکت انشااله به سلامتی بیاد بغلت گل پسرمون از صبح منتظرت بودم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نمیدونم چرا اینقدر از هپارین ترسیدم تا حالا نزدم روزی دو تا باید بزنم تو رو خدا اونایی که استفاده کردن بیان بگن
بچه ها بدوین بیاین هدیه جونم مامان شده عزیزم اولین مامان تایپیک جدید واقعا دوست داشتم یه روزی واست خونمون رو گلبارون کنم از طرف ما به شوهرتم تبریک بگو بهش بگو خیلی مواظب هدیه صبورمون باشه به نی نی هم همیشه بگو خاله ها خیلی دوسش دارن و خیلی منتظرش بودن
نگران نباش مطمئن باش دکترت همه چی رو واست در نظر میگیره و حتما میدونه لازمه بهش اعتماد کن واقعا دستش طلا,خدا خیرش بده
سلام هدیه جون مبارکه عزیزم ان شااله تا اخرش به سالامتی بری رز جان چه عملی کرد شوهرت؟ شوهر من فقط بیوبسی کرده تا حالا یاس گل جان دقیقا حس منم به خمسرم همینه فقط من بچگی کردم و به خانوادم گفتم و خیلی خیلی ضرر کردم دلم از خانوادم خیلی گرفته مخصوصا بعد زایمانم حال بدی دارم از همه بدم میاد اخخخخ نمیدونی درد دلم یکی نیس اخه شانس من وقتی خدا میخواد امتحان کنه سخت امتحان میکنه ...تو فانیلمون هیچ کس بچه نمیخواست به جز دختر عمم که تازه عروسی کرده ...تا من حامله شدم ابجیم سومی رو تصمیم گرفت بیاره عمومم سومی رو دختر عمم هم حامله شد دختر عموی شوهرمم تو عقد ناخواسته...حالا من با شکم خالی و بدون بچه هام اونا رو با شکم گندشون میبینم داغون میشم...اگه حامله نبودم غمم نبود اما حالا.... امروز ابجیم اومد خونمون تا شکمشو دیدم غم عالم اومد به دلم به زود جلو اشکامو گرفتم نتونستم اصلا حرف بزنم باهاش هیچی
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
اخییییی قوربونت برم عزیزم میدونم میدونم چقدر سخته منم دورو برم پر از زنایه باردار و تازه زایمان کردس جاریمم یه ماه دیگه زایمانشه وقتی میبینمش بغض میشینه تو گلوم با خودم میگم خدایا پس کی نوبت ما میشه بعدم کلی غایمکی گریه میکنم
بچه ها خدا رو شکر همه ختمامون مامان داشتیم اگه اماده این یه تم دیگه راه بندازیم؟؟؟؟ اینقده ختم میگیریم تا انشااله همه بچه های تایپیکمون مامان بشن