الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
رز جون فکر نکنم با دست بشه به این راحتی فهمید بهتره پیش یه دکتر خوب بری و بیخود خودت و شوهرتو اذیت نکنی یلدا جون من خواهرانه بهت میگم حالا که خدا رو شکر اشتی کردی اول اجازه بده زندگیت به یه ثبات نسبی برسه بعد بری تو سیکل حتما از مشاور کمک بگیر حتی اگه شوهرت نمیاد تنها برو واسه رفتن از ایران هم معمولا به ای وی افی ها اجازه مسافرت طولانی نمیدن بهتره با توجه به شرایطت و نظر دکترت تصمیم بگیری
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
بچه ها بدوین بیاین هدیه جونم مامان شده عزیزم اولین مامان تایپیک جدید واقعا دوست داشتم یه روزی واست خونمون رو گلبارون کنم از طرف ما به شوهرتم تبریک بگو بهش بگو خیلی مواظب هدیه صبورمون باشه به نی نی هم همیشه بگو خاله ها خیلی دوسش دارن و خیلی منتظرش بودن
تو خود بهتر میدانی
سلام هدیه جون مبارکه عزیزم ان شااله تا اخرش به سالامتی بری رز جان چه عملی کرد شوهرت؟ شوهر من فقط بیوبسی کرده تا حالا یاس گل جان دقیقا حس منم به خمسرم همینه فقط من بچگی کردم و به خانوادم گفتم و خیلی خیلی ضرر کردم دلم از خانوادم خیلی گرفته مخصوصا بعد زایمانم حال بدی دارم از همه بدم میاد اخخخخ نمیدونی درد دلم یکی نیس اخه شانس من وقتی خدا میخواد امتحان کنه سخت امتحان میکنه ...تو فانیلمون هیچ کس بچه نمیخواست به جز دختر عمم که تازه عروسی کرده ...تا من حامله شدم ابجیم سومی رو تصمیم گرفت بیاره عمومم سومی رو دختر عمم هم حامله شد دختر عموی شوهرمم تو عقد ناخواسته...حالا من با شکم خالی و بدون بچه هام اونا رو با شکم گندشون میبینم داغون میشم...اگه حامله نبودم غمم نبود اما حالا.... امروز ابجیم اومد خونمون تا شکمشو دیدم غم عالم اومد به دلم به زود جلو اشکامو گرفتم نتونستم اصلا حرف بزنم باهاش هیچی
روزگارا:
تو اگر سخت به من میگیری،
با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،
… گرچه دلگیرتر از دیروزم،
گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند،
لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست
زندگی باید کرد….
اخییییی قوربونت برم عزیزم میدونم میدونم چقدر سخته منم دورو برم پر از زنایه باردار و تازه زایمان کردس جاریمم یه ماه دیگه زایمانشه وقتی میبینمش بغض میشینه تو گلوم با خودم میگم خدایا پس کی نوبت ما میشه بعدم کلی غایمکی گریه میکنم
تو خود بهتر میدانی