الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم همسرت دچار ترس شده نگرانه از آینده یه چیزی نا مطمنش کرده باید باهاش صحبت کنی که اون ترسه رو بگه و مطمین کنیش که چیزی جز فکر و خیالش نیست در مورد بی اعتقادی که پیدا کرده بهش بگو نماز رو برای نمیخونی که رفع تکلیف کنی یا مجازات کنی نماز برای تزکیه خودمون آرامشون هستش مطمینا دلیلی داره ببین این ایه رو براش بخون لِّلَّهِ مُلْکُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ یخَلُقُ مَا یَشَاءُ یهَبُ لِمَن یَشَاءُ إِنَثًا وَ یَهَبُ لِمَن یَشَاءُ الذُّکُورَ * أَوْ یُزَوِّجُهُمْ ذُکْرَانًا وَ إِنَثًا وَ یجَعَلُ مَن یَشَاءُ عَقِیمًا إِنَّهُ عَلِیمٌ قَدِیرٌ»؛ شوری، 49 - 50. تو ایه خدا بندگانش میگه به خواسته خودم فرزند میدم ظاهرا شوهرتون اون موقع گرم بوده و خوب با خودش کنار نیومده حرفاش مثل شوهر من تو اوایله از طرفی خیلیا با اینکه بچه از خودشونه پس میزنن ولی با اومدن بچه مهر بچه به دلشون میشنه
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
👪💑
می خواهم مادر شوم
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
ثمین عزیزم زمانی که همه دارن از بارداریشون لذت میبرن و نازشون خریدار داره امثال ماها باید غصه خیلی چیزا رو بخوریم دستمون هم بند چیزی نیست جز توکل به خدا شما که نامه دادگاه داری خیالت راحت باشه از رضایت همسرت که بالاخره یه چیز قانونی داری من چه کنم همش دو دل میشم از روزگاری میترسم یه وقتی بیاد خواهر جوون صبر داشته باش حتما حل میشه این مرحله هم بگذرد قول میدم روزی میای از بابا ی نمونه ای که از همسرت ساختی برامون میگی وقند تو دلمون اب میکنی مواظب خودت نی نی باش گلم روزگار خوبی در انتظارت هست
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم مادر شوم
🚼
👪💑
می خواهم مادر شوم
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
یلدایی عزیزم مرجع ماهم جنینو قبول داره اما محرمیتش نه. هر چی تو سایتها می گشت هر کسی یه چیزی گفته بود. اخرش گفت میرم قم. حضوری میپرسم... با جنین کنار اومده بود. اما اس اصلا و ابدا
سلام به همه دوستان گلم. ثمین جان عزیرم درک میکنم چی میگی اما تلان وقت ناراحتی و اعثاب خوردی نیست گلم. همسرت هر بار که شکمتو میبینه یادش میافته که ای کاش بچه از خودم بود. همه شوهرامون همینطورن اما یکی لیشتر احساساتیه یکی کمتر. همسر من اون روری که رفتیم واسه نی نی بعضی لوازمو انتخاب کنیم نمیدنین چقددددرررر ناراحت بود و اومدیم خونه بغض داشت اما مثلا میخواست من نفهمم و من خودم اینو میدیدم از ناراحتی داشتم سکته میکردن دیگه کلی با زبون نی نی باهاش حرف زدم و بابایی بابایی گفتم و گفتم که تا حالاش از هر چی پدره لیشتر واسه نی نی رحمت کشیدی و از واقعی هم واقعی تری. تا کمی حالش بهتر شد. اینا رو تعریف نمیکنم تا بچه ها نا امید بشن فقط الان هدفم اینه که بدونن اگر این شرایط پیش بیاد کاملا طبیعی هست و وقتی نی نی دنیا بیاد همه چی له فراموشی سپرده میشه. ثمین جونم میدونم سخته اما روحیتو حفظ کن. به این فکر کن که خیلی از مردا هم وقتی خانمشون از خودشون بارداره به هم میریزن به خاطر ترس از مسئولیت بچه. وای به حال این طفلکیا که هزار جور ترس دیگه هم تو دلشونه. اصلا و ابدا شک نکن که بهترین کارو انجام دادی و ایشالا موج شادی تو راهه و پشت در خونتونه و تا یک ماه دیگه نیاد تو و همه چی را عوض میکنه. سعی کن بیشتر با همسری حرف بزنی و ادومش کنی اگرچه میدونم از حرف زدن طفره میرن . امیدوارم هر جه زودتر به اون شرایط آرامش دست پیدا کنید.
نازنین جان چه خبر خوبی دادی البته آیت ا... بهجت بسیار سخت گیرن که جنین را هم گفتن ایراد داره اما وقتی بجه را به کل خانواده زن و مرد محرم دونستن یعنی دیگه با این سخت گیری آدم خیالش راحته. خدا را شکر. و باز هم خدا را شکر که همسریت راضی شده. نازنین جان دکی ک که تعیین جنسیت انجام میده و ط هم حتما انجام میده. اما به خاطر تعداد محدود جنین که دارن به نظرم باید شما از واسطه بخواهید که براتون زوجی را پیدا کنن که سیکل آی وی اف را طی کنن و جنین تولید بشه به تعداد و بعد اونها را پی جی دی کنن و جنس نورد نظرو براتون انتقال بدن و بعید میدونم همون جنبن های اهدایی را بیان پی جی دی کنن. از طرفی ریسکه. مثلا شما هزینه سه تا جنینو میدین و اونها تازه میان پی جی دی میکنن و جنس مد نظرتون نیست و هزینه هدر میره و باز از اول باید اقدام کنی اگرچه همش شانسیه. یک نکته دیگه اینکه مطمین نیستم اما انگار می جی دی را روی جنین فرش انجام میدن اما جنینای اهدایی معمولا فریز هستند. با این حساب ممکنه مجبور بشین از همون زوج اهدا کننده کمک بگیرین تا جنین بیشتری دتشته باشید هر چند بازم نصف جنینا هدر میره. ایشالا که موفق باشی عزیرم
هدیه جون خبری بده از خودت منتظریم فاطیما گلی چه خبرا؟ کی پری میاد بری تو سیکل؟ یاس گلی قسمت نبود این ماه ایشالا با اولین اقدام مامانی ماشالا با اون تخمکای تپلی که تو خانوادتون داری اونم دوقلو الی جون دست بجنبون خانمی