2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز سحر، همسری رفت دفتر آیت الله بهجت در قم... قسمت استفتائات گفتن اصل گرفتن جنین اشکال داره اما .... خود بچه به همه فامیل زن و شوهر محرمه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خیلی احتیاج به کمک دارم... ممنون میشم بهم دکتر معرفی کنین... دکتر ط جنیناشو تعیین جنسیت نمیکنه... تو سایتها دیدم دکتر یونسی بیمارستان خاتم انجام میده... نظرتون در موردش چیه؟ کسی پیشش رفته؟ به نظرم بیشتر در موردش تبلیغ کردن تا ... عجله دارم. کمکم کنین
سلام ببخشید که کم میام،البته هر روز میام و پیاما رو میخونم ولی اینقدر حال روحیم خرابه که نمیتونستم چیزی بنویسم،یعنی نمیخواستم ناراحت یا نگرانتون کنم ولی دوستهای خوبم خواهشا تا همسرهاتون صددرصد موافقتشون را اعلام نکردن نرین دنبال بچه دار شدن.منی که همسرم میگفت صدرصد موافقه و همه جا پا به پام میومد،کاری کرده که واقعا پشیمونم.همش با خودم میگم کاش هییییچ وقت اینکار را نکرده بودم.هر چی صبر کردم بهتر شه داره بدتر میشه انگاری.هم خودش را زجر میده هم من.اصلا به غلط کردن افتادم.[smiley]s/sm65.gif[/smiley
سلام ثمین جون خوبی عزیزم خیلی وقت بود نبودی کجایی دختر میشه بیشتر توضیح بدی اگه میشه هااا شاید بتونیم همفکری بهت بدیم یلدا جوون دکتر ازمایشگاه ترس داره کاری نداره که تاییده ست دیگه. چرا از کاه کوه میسازی به خدا من اگر شرایط مالی داشتم تا الان شصت بچه داشتم والاااااا نازنین جوون مرسی چه خبر خوشی دل منم قرص شد ان شالله که صلاح همه خیر باشه و خدا به داد دل هامون برسه
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
چی بگم الی جان.همش تو خودشه.چهار پنج کیلو وزن کم کرده.برای خودش گریه میکنه.رفتاراش خیلی تند و بد شده.به خودش حق میده با همه بداخلاقی کنی.نمازاش را نمیخونه.میگه خدا عادل نیست اگه بود با من اینکار را نمیکرد.مامانم اینا میگن چرا اینطوری شده.با اونها هم مثل سابق نیست.منم که نمیتونم بگم دردش چیه.حالا تازه بهم میگه ازت توقع داشتم با شرایطم کنار بیای ولی تو اصلا صبر نکردی.ولی خدا میدونه از فروردین که مشکلش را فهمیدیم تازه مهر رفتیم دنبال کارای نامه دادگاه.قبلش هم حسابی باهاش اتمام حجت کردم.گفتم اینکار پشیمونی برنمیداره.پای زندگی یک نفر دیگه درمیونه.خوووب فکرهات را بکن بعد نظرت را بگو.حالا که یکماه دیگه قراره بچه مون دنیا بیاد این حرفها را بهم میزنه.یه روز اینقدر خوب میشه و همش باهاش حرف میزنه.یه روزم قاطی میکنه دوباره....نمیدونم والله من جایی اشتباه کردم.هیچ جا به روش نیوردم که منم سختمه،منم سختی کشیدم،تا یه وقت ناراحت نشه ولی میبینم انگار اشتباه کردم الان یه چیزی هم بدهکار شدم.
ثمین منم میترسم اگه تخمک از ما باشه پشیمونم بشم از شوهرم میترسم ولی وقتی جنین باشه حس میکنم ی چیزی رو اجباری قبول کردم اخه برام خیلی سخت شده که از من نباشه اگرم شوهرم این موضوع رو بفهمه که خودش میدونه دلم میخواد ی جور خودخواهیه تازه مرجع زنده هم این کارو قبول کرده ولی چی بگم
سر صحبتو ک نمیتونم باز کنم باهاش موندم چه غلطی بکنم دارم با خودم میجنگم جدیدا بچه کوچولو میبینم خیلی دلم میخواد هیچ جوره نمیتونم قید بچه رو بزنم؛یعنی حسرت به دل میمونم؟!