2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا خیلی پشیمونم البته بگم من بخاطر بچه جدا نشدم

انگار همین بچه دار نشدن خودش باعث میشه بقیه مشکلات به مرور پررنگ تر بشن واسمون ...من واقعا نیاز به دلجویی دارم و وقتی دریافت نمیکنم واقعا حالم بد میشه و حس میکنم باید این زندگی رها کنم

انگار همین بچه دار نشدن خودش باعث میشه بقیه مشکلات به مرور پررنگ تر بشن واسمون ...من واقعا نیاز به د ...

نمیدونم کاربریم اسمش یلدا هس از مشکلاتم گفتم بچهای قدیم میدونن چقد همسرم اذیتم کرد سر سقطم چقد زجرکشیدم خدازش بگذره فقط

انگار همین بچه دار نشدن خودش باعث میشه بقیه مشکلات به مرور پررنگ تر بشن واسمون ...من واقعا نیاز به د ...

سلام عزيزم منم همينجورم، واي خودم ميزارم جاي همسرم، اخه اينا كه دست خودشون نبوده اين مشكل، بنظرم اين مردها از ترد شدن ميترسن و بهتر از مرد هاي ديگه باهات كنار ميان، البته من همسرم اسپرمش ضعيفه، ازو نيست

ی حس دوگانه دارم هم پشیمون هم غیر پشیمون

دوست عزيزم پشيموني براي كاري كه شده بيشتر اذيت ميشي، تو اجتماع برو و مطمئنم كيس مناسب پيدا ميكني اخه سني نداري ، در مورد قصد ازدواج دوميت هم به كسي نگو

سلام خانوما درمورد شناسنامه بچه چیزی توش قید میشه؟کسی اینو میدونه ؟دوستانی ک دریافت کردن و بچه شون ت ...

اگر مرکزت نامه دادگاه نخواسته باشه نه

البته اونایی هم که نامه دادگاه دارن خیلیاشون تو شناسنامه چیزی نیست ولی تو سیستم ثبت احوال هست

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟

خانما در مورد ازمایشگاه گاندی توی تهران چیزی نشنیدید؟؟من یکبار زنگ زدم گفتن با سلولهای بنیادی انجام دادن و چند نفر جواب گرفتن 

راستش نتونستم اعتماد کنم.میخواستم بدونم دوستان تهرانی کسی چیزی شنیده؟

بچه ها جون مثبت شدم

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

امیوارم همتون این حس رو تجربه کنید

حتتتتتتما برید مرکز مام و اسپرم اهدایی بگیرید، نامه دادگاه هم نمیخواد

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟