2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط یه مقدار کم زیر دلم درد میکرد و سینه هام بزرگ شده بودن همین

سینه هام از روز ۷ به بعد 

زیر دلم خیلی کم اوایلش

کلا من علائم خاصی نداشتم

این دوتا علائم هم از داروها بود,جنین اگه لانه گزینی کنه اصلا ربطی به علائم نداره

وای استرس گرفتم میخواستم تا روز آزمایش نیام سایت ها بیماری بچتون ژنیتیکی؟ من از طرف هیچی نمیدونم شوه ...

سلام اصلا نگران نباشید بچه من مشکلی نداره قصد من نگران کردن شما به هیچ وجه نبود منظورمو خوب نرسوندم من میگم خودتونو خیلی اذیت نکنید این دوران هم میگذره بعد از بچه ارزوی یه خواب راحت دارید کلا تو این دنیا هرچیزی که بدست میاری خیلی چیزارو از دست میدی بچه زن و شوهرو خیلی از هم دور میکنه حداقل پنج سال اول تولدش

از روزهای زندگیتون نهایت لذت رو ببرید اشتباه امثال من رو تکرار نکنید آدم بی بچه فقط یه مشکل داره اینکه بچه نداره ولی آدم بچه دار هزااار مشکل داره به خدا شعار نیست عینِ واقعیته

سلام اصلا نگران نباشید بچه من مشکلی نداره قصد من نگران کردن شما به هیچ وجه نبود منظورمو خوب نرسوندم ...

والا خواهر ما ۶ سال بود ازدواج کرده بودیم روز به روز رابطمون سرد تر میشد و انگار داشتیم درجا میزدیم گفتیم بچه بیاد این رابطه رو گرم کنه و بیشتر به هم وابسطه بشیم...اگه بخواد این جوری بشه خب چه کاریه هیچ کس نباید بچه بیاره 

سه هفته میگن آز بده ولی از روز ۱۴ مشخص میشه من روز ۱۷ انتقال رفتم تو هم میتونی زودتر بری تا ۳ هفته ...

اره عزیزم اشتباه نوشتم ۲۲ ام باید آزمایش بدم 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
والا خواهر ما ۶ سال بود ازدواج کرده بودیم روز به روز رابطمون سرد تر میشد و انگار داشتیم درجا میزدیم ...

حالا انشالله بعد از بچه نظرتون عوض میشه بچه همه زندگی نیست اقدام کنید تلاش خودتون کنید ولی خودتونُ اذیت نکنید من قبل بچه اعصاب قوی ای داشتم ولی الان از لحاظ عصبی داغونیم

حالا انشالله بعد از بچه نظرتون عوض میشه بچه همه زندگی نیست اقدام کنید تلاش خودتون کنید ولی خودتونُ ا ...

ان شاالله که نظرم عوض نشه

والا حرفای شما فقط ته دل ماها رو خالی میکنه

بقیه اعضای سایت که بچه دار شدن هیچ کدوم این نظر رو ندارن و خیلی از بچه دار شدنشون راضی هستن, و خوشحالن من با چند نفرشون خصوصی حرف زدم

همه چی دست خداست,خدا عاقبتمون رو به خیر کنه🤲

بله عزیزم یک سری چیزها رو باید پذیرفت. راضیم به رضای خدا. با اینکه خیلی تو زندگیم کشیدم ولی خب نعمات ...

ان شالله شک نکن حل میکنه قدر داشته هاتو بدون عزیزم گاهی خدا واقعا معجزه میکنه مثل من فقط ادم نباید نا امید بشه ان شالله همیشه شاد و خوشبخت باشی