2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
سلام. انقدرررر دلم گرفته. خواهرم بچه ی اولشو ناخواسته باردار شد. یه دختر ماه که لابه لای دستای من و ...

الهی هیچ وقت هیچ زنی بخاطر اولاد امتحان نشه

نازایی خییییلی سخته مشکلات خودمون تا کسی نکشیده نمیفهمه فقط خدا میدونه چقد سخته

همیشه میخوای توی فکر و خیال و آینده باشی

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام. انقدرررر دلم گرفته. خواهرم بچه ی اولشو ناخواسته باردار شد. یه دختر ماه که لابه لای دستای من و ...

عزیزم این مشکل و خدا واقعا برای کسی نیاره که خیلی سخته ولی از خدا نا امید نباشین گاهی یه سری چیزا بهدصلاح ادم نیست اما بازم از خدا بخواین در زمان مشخص خودش میده شک نکن فقط انرژیتو صرف فقط بچه نکن که بعد ها پشیمان نشی هیچ چیز با ارزش تر از روان شما و ارامش شما نیست اون ارامش را در جای دیگه جست و جوکنین و نا امید از خدا نباشین

سلام بچه من مشکل چندانی نداره خیلیم دوسش دارم همسرمم خیلی دوسش داره یه مدت میبردمش کاردرمانی که اونج ...

وای استرس گرفتم میخواستم تا روز آزمایش نیام سایت ها بیماری بچتون ژنیتیکی؟ من از طرف هیچی نمیدونم شوهرمم یکی از دلایل مخالفتش همین بیماری‌های ژنتیکی بود😔

عزیزم این مشکل و خدا واقعا برای کسی نیاره که خیلی سخته ولی از خدا نا امید نباشین گاهی یه سری چیزا به ...

بله عزیزم یک سری چیزها رو باید پذیرفت. راضیم به رضای خدا. با اینکه خیلی تو زندگیم کشیدم ولی خب نعماتی دارم که شکرشو به جا میارم. انشالله که خدا مشکل منم حل کنه و مادر بشم♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
وای استرس گرفتم میخواستم تا روز آزمایش نیام سایت ها بیماری بچتون ژنیتیکی؟ من از طرف هیچی نمیدونم شوه ...

سلام عزیزم. انشالله اگه مثبت بودین حتما بند ناف بچه رو تو بانک بند ناف ذخیره کنید. از طرف دیگه هم این منطق بسیار اشتباه هست. چه بسیااار پدر و مادر های سالمی که حتی در خانواده و شجره نامه مشکل و مریضی ندارن ولی فرزندان بیمار ازشون متولد میشه و چه بسیااار پدر مادرهایی که با معلولیت و نقص های ژنتیکی فراوون فرزندان سالم دارن. پس فقط باید خواست خدا رو در نظر گرفت. توکل کن به خدا عزیزم

بانک بند ناف چیه?

عزیزم بند ناف نوزادان موقع تولد دور ریخته میشه در صورتی که دارای تعداد زیادی سلول بنیادی با ژنتیک بچه ی به دنیا اومده است. الان چندین بانک بند ناف تو ایران هست که بند ناف نوزادان رو جمع آوری میکنه مثل رویان. سالانه یک مبلغی برای نگه داری میگیره بسیاری از بیماری های ژنتیکی و سرطان ها امروزه با سلول های بند ناف قابل درمانه گلم

عه چه جالب اولین باره فهمیدم,باید خودشون این کار رو کنن و بند ناف رو بردارن

اره به خصوص برای کسانی که اهدایی استفاده میکنن حتما باید این کار رو انجام بدن چون دیگه برای درمان بیماری خای صعب العلاج نیاز به نمونه گیری از فامیل درجه ی یک با شباهت ژنتیکی نیست و خیالتون از این بابت راحته انشالله. میتونی به راحتی تو اینترنت سرچ کنی احتمالا شیراز هم داره و هزینه ی نگداری سالانه اش هم زیاد نیست

سلام عزیزم. انشالله اگه مثبت بودین حتما بند ناف بچه رو تو بانک بند ناف ذخیره کنید. از طرف دیگه هم ای ...

بله عزیزم دقیقا منم به شوهرم همینو گفتم ان شاالله که خدا به هممون کمک کنه بله تو فکر بند ناف هستیم