2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شبیه خودم هست ولی چون خیلی سال بود نازایی داشتیم همه فهمیده بودن مشکلی هست واسه همین میترسم شک ک ...

عزیزم تو چیکار به حرف مردم داری اگه خودت از همه لحاظ آمادگیش رو داری با شوهرت مشورت کن اگه اونم مشکلی نداره هرچه زودتر برو برا انتقال تا بچت نخواد تنها باشه

عزیزم تو چیکار به حرف مردم داری اگه خودت از همه لحاظ آمادگیش رو داری با شوهرت مشورت کن اگه اونم مشکل ...

بعد بچه اول خیلی استرس داره بچه دوم چون هم خونه حتما شبیه بچه اولت میشه دیگه نباید استرس داشته باشی

ان شالله هرچی که خیره پیش بیاد واستون کسی تاحالا بهتون گفته که چرا شبیه شوهرتون نیست اصلا؟

اونجوری که بگن چرا،نه ولی میگن اصلا به باباش نرفته خانواده شوهرمم هی تلاش میکنن شباهتی پیدا کنن بخودشون 

14ماهشه چون سنم میره بالا گفتم زودتر بفکر دومی شم 

من تقریبا ۳هفته دیگه باید انتقال بدم خیلی استرس دارم

درد خودمون خیلی بیشتر از اوناییه که جنین خودشونه اونا فقط فکر اینو داره که بچه دار بشن ما فکر بعدش دیونمون میکنه💔

من تقریبا ۳هفته دیگه باید انتقال بدم خیلی استرس دارم درد خودمون خیلی بیشتر از اوناییه که جنین خودشو ...

بله عزیزم درکت میکنم به این چیزا فک نکن  استرس واست خوب نیست ان شاالله مادر بشی این چیزا یادت میره