الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بستگی داره عزیزم. خیلی ها با مورفوی صفر باردار شدن. اگه فقط مورفو صفر باشه و بقیه شرایط نسبتا خوب باشه که با میکرو جواب میگیری توکل بر خدا. حتی با مورفو و تحرک صفر طبیعی باردار شدن عزیزم مگه نمیگی شوهرم آزو هست؟
دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم ازو نیست اما خیلی تعدادش کمه پنج میلیون و خرده اما یه ازمایشگاه گفت نود درصد ابنرمال ده درص ...
عزیزم برو پیش جنتی ابن سینا یا دکتر اطرج تو مام. معمولا کیفیت اسپرم تو بیضه بهتره. حداقل یکبار با همسرت حتما امتحان کن. رویان هم خوبه ولی دولتیه دیگه. کانال تورک آنا رو هم پیگیر باش تو نی نی سایت عزیزم. خودش یکبار با میکرو و یکبار طبیعی با دوازده میلیون اسپرم با مورفو و تحرک صفر باردار شد.
دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم نگران نباش قید نمیشه ما هم نامه دادگاه داشتیم میترسیدیم قید شه ولی خداروشکر مشکلی نداره فقط اگه از تاریخ عقدتون خیلی گذشته باشه نامه از بیمارستان که زایمان کردی میخوان
بنظرتون برای بچه دوم اقدام کنم جنین دارم سنمم داره میره بالا همه هم میگن دومی رو بیار کسی هست اینجا دوتا بچه داشته باشه این بچم شبیه شوهرم نیست اونم نباشه ضایع نیست