2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
عزیزم شما چیکار کردین بیضه همسر منم کوچیکه میکروتسه انجام داد جهارتا اسپرم بود ولی بی کیفیت حالا گفت ...

عزیزم متاسفم برای مشکلتون

اون مرکزی که تسه انجام میده اهدایی هم انجام میده؟ الکی برین تو روند تخمک کشی و خدای نکرده اس خوب پیدا نشه .

میشه خانومایی که رفتن زیر نظر این دکتر بیان و بیشتر توضیح بدن اینکه در کنار طب سوزنی دارویی استفاده کردن و تو سایز کوچیک بیضه همسرشون تاثیریم داره این روش؟ و اینکه همه جواب میگیرن یا دکتر همون معاینه اول میگه که درمان داره یا نداره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

محافظ
تعداد پست: 10

دکتر محبوبی اردکان که بعد سوزن زدن و تفسیر نمونه در آزمایشگاهی که برای خودشه و میگه آزواسپرمی رفع شده در صورتی که آزمایشگاه های دیگه همچنان میگن اسپرم صفره و شگردش اینه که میگه دو ساعت بعد سوزن دوباره صفر میشه در صورتی که بچه هایی بودن که بلافاصله بعد سوزن زدن رفتن آزمایشگاه دیگری و دیدن صفره 

اگه اونایی که توی اردکان اسپرم فریز کردن بچه دار شدن از بچه و شوهر ازمایش ژنتیک بگیرن معلوم میشه 

باید موضوع این آقای دکتر شفاف سازی شه اگه راست نیست چرا جلوش گرفته نمیشه و اگه راسته چرا ازش استفاده نمیشه اگه ایشون تنها راه درمان هستن باید بیمارستان و مراکز معتبر به مردم معرفیشون کنن خیلی ها به این درمان نیاز دارن و باید راهنمایی شن

تسه انجام ندید همسرت بیخودی اذیت میشه چون اگرم اسپرم باشه چند تا دونه ضعیفه که فقط پدر خودت درم ...

از خدامه عزیزم ولی همسرم یکی باور نمیکنه بعدشم میگه کارمو نمیتونم ول کنم کاش دکتر شهرهای دیگم می اومد 

من خودمم باور نمیکردم، زنگ زدم دکتر خودشون که صحبت کردن واقعا دلم آروم شد ویزیت اول هم یه روز جمعه رفتیم مطب دکتر و مریض هایی که خوب شده بودن رو‌دیدم کلی حرف زدم باهاشون

اگه پارسال همون موقع که فهمیده بودم میومدم الان مامان شده بودم 

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش
من خودمم باور نمیکردم، زنگ زدم دکتر خودشون که صحبت کردن واقعا دلم آروم شد ویزیت اول هم یه روز جمعه ر ...

تغییرم احساس کردید تو سایز بیضه من شوهرم بیضه هاش خیلی کوچیکه دکتر گفته رشد نکرده و اسپرم ساز نیست دکتر تو ویزیت اول میگه کی درمان میشه کی نمیشه؟ببخشید اینقد میپرسم چون رفتن فعلا واسمون مقدور نیست و خیلی از ما دوره

تغییرم احساس کردید تو سایز بیضه من شوهرم بیضه هاش خیلی کوچیکه دکتر گفته رشد نکرده و اسپرم ساز نیست د ...

عزیزم شماره های دکتر هست  خودتون باهاش تماس بگیرید مشکلتون رو بگید   واتساپ هم جواب میدن  

برگشت اسپرم موقتیه  تا وقتی سوزن بزنید اسپرم هست  

در ضمن بیمارستان  نیکان  تهران با دکتر همکاری میکنن   پیج اینستا نیکان رو ببینید 

نی نی ۹۲ من تو این چند سال خیلی پست های شما رو خوندم و بهم کمک کردین. ما مریض دکتر محبوبی هستیم. اگه هنوز مطمئن نیستید برید یزد پیش دکتر افلاطونیان، دکتر داور، دکتر افتخار، یا تهران پیش دکتر صالحپور نیکان، یا اصفهان پیش دکتر کلانتری، رضوانی و ... همه دارن نامه میدن آزواسپرم ها رو میفرستن اردکان. 

نی نی ۹۲ من تو این چند سال خیلی پست های شما رو خوندم و بهم کمک کردین. ما مریض دکتر محبوبی هستیم. اگه ...

سلام عزیزم

خیلی خوب و عالیییییی 

حتما بیاین اینجا بگین به هر حال بچه های جدید بازم میان 

خودم ده سالی میشه تو این سایتم قبلا با کاربری های دیگه . و همیشه پیدا میشه افرادی که وقتی تو ازمایشها بهشون میگن آزو نمیدونن چه خبره . و میان سرچ و پاشون به این تاپیک باز میشه 

چیزی که ده سال پیش برای امثال ما یه رویای دست نیافتنی و محال و دور از ذهن و.......... بود ان شالله برای شماها دست یافتنی باشه عزیزانم 

خدا خیرت بده نی نی  ۹۲

دکتر محبوبی معجزه زندگی ماهایی هست که همسرهامون آزواسپرم بودن... هر بار که جواب آزمایش شوهرم رو میگیریم و میبینیم همه فاکتورهای اسپرمش بهتر از قبل شده فقط اشک و گریه مون همراه میشه. واقعا فک میکردم خدا فراموشمون کرده، ولی این راهو جلومون گذاشت 

سلام امیدوارم همگی به ارزوی قلبیتون برسین 

منم همسرم ازواسپرم هستن ابن سینا بیوبسی انجام دادن و بازم بی نتیجه بود گفتن تنها راه جنین اهدایی هست 

ابا کسی از درمان با سلول های بنیادی اطلاعاتی داره که انجام میشه یا نه ?

کسی در خارج هست که اطلاع داشته باشه در کشورهای خارجی انجام میدن من خوندم در انگلیس و المان تحقیقاتی درباره اش شده ! امیدوار باشیم که چند سال دیگه به ایران هم میاد ?

همسرم کاملا مخالف جنین اهدایی هست خودمم برام راحت نیست قبولش 

4ساله عروسی کردیم 

ازتون التماس دعا دارم