2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
نفس جان به شوهرم گفتم درمان پیدا شده و تو هم میتونی از ژن خودت بچه دار شی بیا برویم اقدام کنیم بهم م ...

چرا باورم نشه عزیزم. منم همین شرایطو داشتم و همسرم اصلا قبول نکرد و عملا هم همون جنینهای قبلیمون را نتخاب کرد. پس خدا را شکر که شما هم اوکی هستین. من با توجه به صحبنهای قبلیتونوحس کردم که راضی از کاری که کردین نیستین 

بله شوهر من بیوپسی اش هم صفر بود ابن سینا فقط گفتن اهدایی

الان ما هر دو مرخصی گرفتیم اومدیم چون چند ماه باید بمونیم اردکان روزی دوبار باید سوزن بزنه شوهرم البته درد نداره یعنی دردش خیلی کمه و اصلا نقاطش نزدیک بیضه نیست. ما خودمون یه بار یه روزه اومدیم با دکتر و کلی مریض ها صحبت کردیم

اردکان، میدان شهید فهمیده، نبش داروخانه ابراهیم پور

۰۹۱۳۳۵۲۸۱۸۴ ساعت ۳ تا ۵ 

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فک کنم حدود دو سه ساله که دکتر به درمان ازواسپرم رسیدن

سوزن ها جریان خون رو بالا میبره و قدرت خودترمیمی بدنو زیاد میکنه، در کنارش دارو گیاهی و شیمیایی هم مصرف میشه.اینجا ما هم تحت نظر پزشک زنان هستیم‌. جالبه الان مراکز ناباروری یزد و اصفهان و نیکان مریضهاشون سریع ارجاع میدن اردکان، شنیدم یکی از مریضها رو دکتر انصاری طب سوزنی تهران فرستاده بودن. یکی گف شوهرم قبلن ها مریض دکتر صفری نژاد بود بهش زنگ زدن گفتن برین پیش دکتر محبوبی. البته ما قبلش رفتیم پیش دکتر سجادی رویان ولی اون گف نمیشناسم و حتی گف تسه امیرجنتی رو قبول ندارم. خداروشکر شوهرم دوباره تسه نشد

ببخشید که میگم ولی حجم اسپرم همسر من کم بود و حداکثر دو سی سی بود. الان که طب سوزنی میکنه خیلی بیشتر شده تا ۷ -۸ سی سی. ظاهر و بوش هم کاملا تغییر کرده. تو خونه نه فقط ازمایشگاه

من باور میکنم چون خیلی به طب سوزنی اعتقاد دارم ولی ما دیگه اقدام نمیکنیم چون تصور حامله شدن واقعا برام وحشتناکه و البته شوهرم  میگه اصلا حوصله بچه رو نداره البته اونم باور کرده درمانو ولی براش بچه دیگه براش مهم نیست کاش هرچیزی به وقت خودش برای آدم اتفاق می افتاد زمانی که ذوقشو داشتیم

نی نی های کسایی که از طب سوزنی دکتر محبوبی با وجود ازواسپرم درمان شدن و کپی باباشون بودن رو دیدم، شخصیت دکتر رو دیدم، عدم ممنوعیت اسپرم اهدایی تو ایرانو دیدم، کسایی که رفتن جای دیگه آزمایش دادنم دیدم، جلو چشمم حریصایی که طبیعی حامله شدند دیدم نه همسرم نه من نرفتیم جای دیگه ولی برای فریز اسپرم دوباره آزمایش میدن تو مراکز ناباروری. اسپرمشون هر چه از سوزن زدن بیشتر بگذره ضعیف تر میشه. 

من 

@زکریا  

@setare_sharghi_97  

@آلاگونه  

و چند نفر دیگه از سال  97

توی یک گروه هستیم 

کار دکتر محبوبی واقعیت داره  بچه ها رفتن آیو آی کردن,  میکرو و حتی اقدام طبیعی 

در مورد شک تون  باید بگم بعضیا  موقع تحویل نمونه  که از خونه بردن حتی دست کارمند آزمایشگاه ندادند و خودشون همراهش رفتند و گذاشتند زیر میکروسکوپ 

چون واقعا  باورش سخته  درمان بشن امثال همسران ما که حتی توی بیوپسی چیزی نبوده

ما شرایط رفتن رو نداریم  هم مشکل مرخصی داریم هم هزینه 

امیدوارم  هر کی رفت بخاطر این شرایط سخت خدا خودش کمکشون کنه و زود  نتیجه بگیرن 

آشنا شدن  ما  با دکتر محبوبی  یکسال هم نشده 

ولی از همون روزهای اول که اینجا و اینستاگرام مطرح شد  بچه ها رفتند  چندتایی شون 

یه مقدار   زمانش طولانیه   و مرخصی گرفتن سخت میشه حداقل سه ماه دوره درمانش طول میکشه 

اینجا اگر  عنوان میکنم  خدای ناکرده  قصد ناراحت کردن  اونایی که مادرشدن  رو ندارم ....

فقط و فقط  برای اون کسانیکه  به هر دلیلی موافق  اهدایی یا فرزند خونده نیستن

مثل خودم  که بعد از گذشت بیست سال هنوز شوهرم کنار نیومده و حسرت به دل کلمه مامان موندم  

شاید کسی تو گوگل جستجو زد و بهش کمکی شد از طریق این تاپیک  

من خودم به شخصه  به هر کی که شرایطش مثل ماست معرفی کردم  چه توی فضای مجازی چه حقیقی

اینجا اگر  عنوان میکنم  خدای ناکرده  قصد ناراحت کردن  اونایی که مادرشدن  رو ...

عزیزم چرا حسرت به دل بمونی ؟ خب اگه آنقدر بچه برات مهمه اگه طلایی چیزی داری بفروش برو یزد دنبالش...مرخصی رو هم میشه یه کاریش کرد. مگه اینکه دیگه حوصله این کارا رو نداشته باشی

در ضمن تو نظر کرده خدایی که بعد از 20 سال مامان نشدی والا بخدا هیچی پشتش نیس تازه اگه سرگذشت مو بعد از بچه برات بگم همین الان میشینی واسم گریه میکنی

عزیزم چرا حسرت به دل بمونی ؟ خب اگه آنقدر بچه برات مهمه اگه طلایی چیزی داری بفروش برو یزد دنبالش...م ...

میشه بگین که چه اتفاقی افتاد که این همه پشیمون شدین از بچه دار شدن؟

فاطیماجونم چ خبر کم پیدا شدی ..ازخودت بگو چیکاراکردی؟

سلام عزیزم نشناختمت خوبین 

هیچی مثل قبل ...وضعیت راکد 

خبری نیست چند ماه دیگه در آستانه ۴۰ سالگیم مگه چقد به عمرم مونده همش که در کشاکش روزگار و دوا درمون گذشت 

الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام عزیزم نشناختمت خوبین  هیچی مثل قبل ...وضعیت راکد  خبری نیست چند ماه دیگه در آستانه ...

سلام عزیزم خوبی رومیسام ..بیمعرفت شدی دیگه زنگ هم نمیزنی همش منتظرخبرای خوب وخوش بودم .توکلت بخدا باشه .برای مادرشدن هیج وقت دیر نیس .چهل ک چیزی نیس فعلا فرصت داری بهتره استفاده کنی