2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

۶۸انگلیسی 

عکس دو تا دختره پروفایلش

شوهر من سرتولی نیست ولی همسر دوتا خانم ها که اینجا دوست شدم باهاشون سرتولی بودن با fsh بالا، یکیشون از شوهر منم بیشتر شد اسپرمش با سرعت خوب

بله خیلیا با سه چهار بار iui باردار میشن

عده ای هم خوش شانس ترن طبیعی باردار میشن ولی اگه نشد می‌رن بیمارستان نیکان میکرو میشن‌ این روال کار دکتره

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش
یعنی واقعا طبیعی باردار شدن ؟ بدون میکرو؟ شوهر من سندروم سرتولی سل اونلیه

دوستان عزیز من نمیخوام رد کنم یا بر عکس. فقط صحبتهای دکتر جنین شناس و دکتر صالح پور را گوش بدید تو ناباروری نیکان و همینطور صحبتهای اون زوج را که میگن درمان شدن، خودتون یک چیزایی دستگیرتون میشه بالاخره. جنین شناس علنا میگه راهکارهایی هست که طب سوزنی از سلول زایا اسی بگیره، اون خانم و آقا میگن ما سرتولی سل بودیم. خوب این یعنی اصلا سلول زایا نداشتن. پس اسی از چی بوجود اومده؟ تناقض دارن 

اره دکتر همه جوره راستی آزمایی شده خداروشکر خیلی ها هم اینجا طبیعی باردار شدن  dad_mom68 آخر ...

عزیزم شما آزمایشگاه های متعدد آزمایش اسپرم را تکرار کردین یا فقط آزمایشگاه خودشون؟ جریان اینکه میگن تا چند ساعت بعد سوزنها فقط اسی هست چیه

مامان انیسا جون اصلا نگران این مسایل نباش. فقط بچه سلامت باشه انشاالله بقیه اش حله. بالاخره تو فامیل ...

نفس جان به شوهرم گفتم درمان پیدا شده و تو هم میتونی از ژن خودت بچه دار شی بیا برویم اقدام کنیم بهم میگه تو داری شوخی میکنی یا دیوونه شدی؟ همین الان بچه بیارن بذارن اینجا من یکی که نمیخوام و هیچ مسئولیتی هم نمیپذیرم یه دونه بچه دارم عاشقشم بسمه دیگه بچه میخوام چیکار...باورتون میشه؟ حتی یه لحظه هم بهش فک نکرد

از هاکوپیان تا حالا خرید کردین؟؟؟؟  

https://www.porsall.com/Poll/Show/6e59de601e8144e

روی لینک بالا کلیک کنین و اگه دوست داشتین به سوالاتش خیلی کوتاه و کمه پاسخ بدین و اینم ثواب   کارای خیرتون قرار بدین. تشکررررررر فراوان  

این جریان درمان چند وقته مطرح شده؟

چند وقتشو نمیدونم اما قبل از بهمن که من اقدام کنم برای انتقال جنین هم بود که همسرم گفت اصلا باور پذیر میست و حاضر نیستم این راهو برم و همون جنینهای خودمون را انتقال بدیم. البته بگم تو همین نی نی سایت خیلی کاربرا هستن که تاریخ عضویتشون برای اواخر پاییز ۹۸ هست همگی در یک بازه زمانی عضو شدن و تز دکتر تعریف میکنن. دیگه الله اعلم