2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

من چون خودم این سختی ها رو کشیدم و خیییلی بخاطر ازو بودن شوهرم اشک ریختم، هدفم از معرفی دکتر محبوبی شاد کردن دل بقیه بود

اگه خدا قبلا بهتون این لطف رو داشته و همسر خوبی دارید و درمان اهدایی کردید که خداروشکر

شما که هدیه قشنگتون رو گرفتید واسه ما هم دعا کنید

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیییزم. رومیسا جون خوبی؟ کوچولوت چطوره؟ دختر شما فکر کنم بیشتر از یکسال از دختر من کوچیکتره. ایشالا ...

سلام خوبی ..ن عزیزم منم میکروکردم البته ی دوسه باری ای یو ای انجام دادم  ولی نشد ..ومن هم هزینه ی این چندسال رو ندادم بخاطر همین پرسیدم ...وبچه ی من پسره البته فک میکردم اکثرکسایی ک پیش دکترکتابی میکرو انجام دادن بچه شون پسره شده ..درهرحال الهی بسلامتی زایمان کنی ممنونم ازلطفت

اقایونی که اردکان اسپرم دار میشن رو دکتر ارجاع میدن به دکتر صالح پور بیمارستان نیکان اونجا ...

یعنی آزمایشگاه دیگه ای تست دادین ببین واقعا اس زیاد شده 

منم واقعا برام باورپذیر نیست 

سلام خوبی ..ن عزیزم منم میکروکردم البته ی دوسه باری ای یو ای انجام دادم  ولی نشد ..ومن هم هزینه ...

پس عزیزم هزینه شما هم اگه انتقالت بعد من بوده از ما کمتر میشه. ما حدود ده تومنی شد. البته خوب از انتقال ما چند ماه گذشته و با سیر شدیدادصعودی قیمتها چه بسا هزینه شما از ما هم بیشتر بشه

یعنی آزمایشگاه دیگه ای تست دادین ببین واقعا اس زیاد شده  منم واقعا برام باورپذیر نیست

راستش نی نی جون‌من پیج ناباروری نیکانو دیدم. اولا که دکتر صالح پور میگن خود کسانی که حامله شدن از ما خواستن معرفی کنیم. ما راستی آزمایی کردیم دیدیم اینها همسرشون قبلا ازو بوده.که خوب این دلیل نمیشه. بعدش فیلم جنین شناسو دیدم میگه طب سوزنی که این آقا انجام میده میتونه از سلولهای زایای بیضه اسپرم بگیره اما زوجی که مصاحبه شونو گذاشتن میگن ما سرتولی سل بودیم تو نتیجه بیوپسی. یهنی اصلا سلول زایا نداشتن. اینه که من از مجموع صحبتها نتیجه خوبی دستگیرم نشد.‌احتمالا اگر هم راست باشه برای کسانیه که اوضاعشون خیلی بد نیست. نه مثل ما که آزمایش ژنتیک هم مشکل نشون داد

سلام خانوما میشه یکم از بچه هاتون بگین از خلق وخوشون که به خودتون رفته؟ از حسو حال خودتون از چهرشون ...

نگران نباش عزیزممم 

بعدا مثل خودم میخندی به افکارت 

اصلا نگران خلق و خو و قیافه نباش . من که اینقدر بچم به خانواده شو رفته به من نرفته  

مامان انیسا جون اصلا نگران این مسایل نباش. فقط بچه سلامت باشه انشاالله بقیه اش حله. بالاخره تو فامیل کسی هست که بچه شبیهش باشه. اخلاقهم که عمدتا اکتسابیه. همسرت هم عاشقش میشه. بعدها هم خودش پیشنهاد دومی را میده. مطمین باش کلا این قضیه به فراموشی سپرده میشه مگر اینکه خودت بخواهی دایم یارت بیاری. الان خواست خدا هست یا هر چی دخترم پدرشو از من خییییلی بیشتر دوست داره. خیلی باباییه. همسرمم همین احساس را داره

زوج ها اینجا تست ژنتیک هم دادن و همه جوره شک ها برطرف شده

نوزادهایی هم که به دنیا اومدن و میان هم خوب خودشون گواه هستن

اتفاقا یکی از همین زوجین که الان دوقلو دخترشون چند ماهه است دکتر رو به ما معرفی کردن

پیج اینستاگرام dad_mom68 

البته شوهر منم رویان آزمایش ژنتیک داد تا مطمن شیم مشکل کروموزمی نداشته باشه یه موقع به بچه منتقل بشه

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش