2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه و دلتون شاد 

ناخواسته چشمم به تاپیک به روز شده امید زندگی افتاد 

خاطرات قدیمی برام مرور شد ...

نفس جان امیدوارم به سلامتی و مبارکی باشه برات 

الهی مرا  آن ده که آن به 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها شوهر منم ازو بود و تسه هم منفی بود و کاندید اهدایی بودیم 

اما الان یک ماهه اومدیم اردکان یزد پیش دکتر امیرحسین محبوبی اردکانی طب سوزنی

الان شوهرم ۴۸ میلیون اسپرم با سرعت خوب داره خداروشکر  

من به این تاپیک مدیون بودم وظیفه ام بود بگم خودم با چشمام میبینم چقد بچه های ازو اینجا طبیعی باردار میشن

اهدایی رو‌ ول کنید.... اینستاگرام ناباروری نیکان هم از دکتر خیلی تعریف کردن

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش
نفس جونم بردومی چقد هزینه کردی ؟؟ چون یادمه انتقال شما قبل ازمن بود ..ممنون میشم  لطف کنی باجزئ ...

سلام عزیزم. ممنون از لطفتون. انشاالله خدا به شما هم بچه های سالم دیگه ای را بده. راستش همسرم کل هزینه ها را با هم پرداخت کرده بود و نمیدونم چقدرش هزینه انتقال بود و چقدرش هزینه جنین هایفریز که تو کل اون چند سال پرداخت نکرده بودیم. واسه همینم مخارجمون زیاد شد. راجع به کرونا هم ما خیلی میترسیم و کامل در قرنطینه هستیم. من قبل کرونا انتقال دادم ولی بعدش همه چی تعطیل شد طبق گفته دکتر. الان نمیدونم دوباره شروع به کار کردن یا نه

نی نی جونم خوبی عزیزم .اگه یادت باشه رومیسا ک بهم میگفتین رومی

عزیییزم. رومیسا جون خوبی؟ کوچولوت چطوره؟ دختر شما فکر کنم بیشتر از یکسال از دختر من کوچیکتره. ایشالا بعد کرونا شما هم اقدام کنین دوباره. من فکر میکردم شما ای یو آی کردین

سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه و دلتون شاد  ناخواسته چشمم به تاپیک به روز شده امید زند ...

عزیزم فاطیما جون. ممنون. خدا ایشالا شما را هم زودتر به مرادتون برسونه

بچه ها شوهر منم ازو بود و تسه هم منفی بود و کاندید اهدایی بودیم  اما الان یک ماهه اومدیم اردکا ...

نمیدونم چرا این مورد اصلا قابل باور نیست. واقعا اگه تبلیغ نادرست باشه، ظلم بزرگیه در حق خانواده هایی که در گیر ازواسپرمی این همه بدبختی کشیدن. خانم دکتررساعر صالح پور هم تو پیجشون راجع بهشون حرف زده و فقط میگه که دو سه تا زوج اومدن گفتن ما به این ترتیب حامله شدیم و شما به بقیه هم بگید.در هر حال همسر من حتی حاضر نشد بخشون زنگ بزنیم و بپرسیم.‌

پیدا شدن درمان ازواسپرمی فقط منتظر من بود یعنی فقط منتظر بود من مامان بشم بعد راهش پیدا شه

حیف که دیگه نه من و نه شوهرم هیچکدوم بچه نمیخوایم یعنی حتما میرفتم یزد و اقدام میکردم واقعا حیف شد

پیدا شدن درمان ازواسپرمی فقط منتظر من بود یعنی فقط منتظر بود من مامان بشم بعد راهش پیدا شه حیف که د ...

پیدا نشده که. اینها همه اش تبلیغات دروغه. مگه میشه فقط چند ساعت بعد سوزن های طب سوزنی مرد اسپرم داشته باشه و بعدش نداشته باشه. البته اونطور که من شنیدم اینجوریه.با بچه ات شاد باش عزیزم. دیگه فکرشم نکنین