2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

بله دقیقا انگیزه بالای هر دو والد را میخواد. راستش من همسرم خیلی دوست داشت دوباره بچه داشته باشیم وگرنه اصلا و ابدا حاضر نبودم بچه ای را به دنیا بیارم با اینده نامعلوم. اینکه پدرش با تمام وجود بخوادش و همکاریهای لازم را داشته باشه خیلی مهمه.

بله منم دارم منم مث بچه های اینجا مامان شدم دیگه ولی در مورد بچه که گفتین به نظرم نظر آدمها متفاوته ...

و خدا را شکر که مادر شدین. از پیامتون به یکی از دوستان احساس کردم کوچولوت خدای نکرده مشکلی داره که گفتین اگه شبیهتون نباشه و مشکل جسمی داشته باشه ...

انشاالله که اینطور نیست و صحیح و سالم و عاقبت به خیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دلم میخواد اینجا تجربیاتمو به دوستان تازه وارد منتقل کنم دوستانی که فک میکنن دنیا به آخر رسیده و غصه میخورن و متاسفانه روزهای جوونیشونو با غم سپری میکنن من تجربیات زیادی دارم که انشالله سر فرصت میام اینجا و تعریف میکنم

بله دختر دومم هم چند وقت دیگه دنیا میاد. اولی هم خوبه خدا را شکر. شما در چه مرحله ای هستین

نفس جون ان شالله به سلامتی به دنیا بیاد 

به نظرم خواهر داشتن یکی از اون نعمت های بزرگ الهی هست ان شالله همیشه پشت و پناه هم باشن

خیلی دلم میخواد اینجا تجربیاتمو به دوستان تازه وارد منتقل کنم دوستانی که فک میکنن دنیا به آخر رسیده ...

معلومه سرگذشت ها داشتین . تعریف کنین مشتاق شدم خیلی 

کجا انتقال دادین؟ 

منم قصدشو دارم ک برم برانتقال وباتوجه ب اینکه جنین هم دارم یکم بیشتر وسوسه میشم وبچه م هم خیلی تنهاست ومدام داره باخواهر وبرادری خیالیش بازی میکنه ..ولی باشرایط پیش اومده ( کرونا)میترسم .ازروزیم ک انتقال دادم اطلاعی ازهزیته ها ندارم بس نشستم توخونه ومنتظر معجزه م ...

به سلامتی ایشالله که خیره بچه ت دختره یا پسره؟

بچه م دختره عزیزم. ایشالا خدا یه بچه سالمه دیگه بهم بده.الان متوجه شدم شمام بچه داری... شما کجا و به چه طریق باردار شدی? بچه ت سالمه?