الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
نه من هنوز ivf نکردم ..باید ۳ ماه بشه بعد و اینکه ivf که صد درصد بارداری نیست..متاسفانه ۳۰ درصد امک ...
ممنونم از پاسخگویتون عزیزم آخه ما هم تازه رفتیم ولی گفت به ما یک ماه بیشتر نمیخواد بمونین بخاطر کار همسرم برگشتیم تا یک ماه دیگه ان شاالله راهی بشیم ولی همه میگن به ما گفته ۳ماه من نمیدونم که چرا به ما گفت یکماه کافیه
و اینکه شما قرار بود برای دومی با جنین فریز اقدام کنی نی نی 92...اقدام کردی؟راجع به کیفیت جنین های فریزی اطلاعی داری؟ اینکه الان بعد 5،6 سال بلایی سرشون نیومده باشه! یعنی میگم نقص نداشته باشن یوقت. اگه هم مثبت بشه نکنه بیماری نقصی چیزی داشته باشن.