2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

[QUOTE=102706984]کسی هست اینجا که بخواد از اسپرم اهدایی استفاده کنه؟خوشحال میشم بهم پیام بده تا همو راهنمایی کنیم و ر ...[/QUOTE]

منم هستم .ولی دیگه سپردم به خدا و با بیوپسی هم دیده نشد و رفتیم دیگه دنبال جنین اهدایی بعد ۱۳سال پشیمونم که چرا هم وقت گذروندم و هم این همه داروی شیمایی استفاده کردیم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

[QUOTE=103994540]سلام به همگی بچه های که شوهرتون آزواسپرمی بودن و بیوپسی شدن برای آی وی اف ببخشید این سوال می پرسم آ ...[/QUOTE]

کی میروید  برای بیوپسی؟مشکل  ازو اسپرمی شما هرمونیه؟ و اندازه بیضه ها طبیعیه؟

سلام من امروز این تاپیک روپیداکردم وقت نکردم صفحاتشو بخونم آیا کسی بوده که یایسگی زودرس گرفته ودرمان ...

اینجا (تاپیک امید زندگی ) معمولا درباره مشکلات آقایون بود 

منم نخوندم صفحاتشو  .....

سلام من امروز این تاپیک روپیداکردم وقت نکردم صفحاتشو بخونم آیا کسی بوده که یایسگی زودرس گرفته ودرمان ...

بهتره سریعتر آی وی اف کنی 

تخمک کشی دو مرحله ای یا روش شانگهای برای شما خوبه  تعداد تخمک بیشتری میتونن بگیرن 

طب سوزنی و داروهای گیاهی و طب سنتی رو همزمان انجام بده  شاید کمکی شد 

بهتره سریعتر آی وی اف کنی  تخمک کشی دو مرحله ای یا روش شانگهای برای شما خوبه  تعداد تخ ...

الان دارم قرص اگنوگل ودم کرده رازیانه میخورم ،چندماه قبل استروژن وپرژسترون به مدت دوماه استفاده کردم دوماه هم بعدش خودم پریودشدم یعنی اخرین پریودم ۳تیربود وبعدازاون نشدم

کسی هست اینجا که بخواد از اسپرم اهدایی استفاده کنه؟خوشحال میشم بهم پیام بده تا همو راهنمایی کنیم و ر ...

سلام من هستم درخواستمو جواب بین تا بیشتر همدیگرو کمک کنیم توروخا

ما بیوپسی نکردیم بعد یکسال داشتیم با مصرف دارو اماده بیوپسی و میکرو میشدیم که خدا خواست و من طبیعی ب ...

عزیزم ببخشید میشه بگین مشکل همسرتون چ ی بود که صفر بود اخه من همسرم بیضه ش کوچیکه کتر مستقیم گف جنین اهدایی ینی امیدی نیس

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز