2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155989 بازدید | 10472 پست
حدسای قشنگتو، البته اینا نیست اما دیگه خیلی نزدیک شدی خطرناکه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاس گل جون منم منظورم همون بود ولی این خیلی خوش اخلاق و مهربونه اس اهدایی هم داره همشم به من میگفت بیا اس بگیر اگه خاستی برام پ خ بده برات بفرستم نمیدونم خودم چرا چند وقته نمیتونم پیغام بدم
مرسی عزیزم چشم دیگه راستی راستی رفتم بای
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
راستی چرا گفته بودی دکتر گفته فقط میتونی یه دونه داشته باشی؟ اصفهان که من میرفتم خیلی ها بودن اوم.ده بودن برای بچه دوم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
یلدا جون ان شا.. هر چه زودتر مشکلتون حل شه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
وای بچه ها من چند بار بی بی چک زدم مثبت شده
ولی میترسم برم آزمایش چون قبلا هم بی بی مثبت شده ولی پریود شدم
یه دلم میگه بزار اگه چیزی هست تا ۵ ماهگی نرو دکتر
والله چقدر استرس بکشم همش تپش قلب دارم
برای آرامشم دعا کنید
بچه ها شاید رفتم آزمایش اگه رفتم آزمایش و مثبت شد میام نتیجشو میگم اگه نیومدم احتمالا دوباره میرم تو فاز غم و شاید یه مدت نیومدم
شماها خیلی نامردیددددددد به خداااا من دیشب ساعت ده اومدم ...هیچکی نبود ....باز تا ده و نیم سر زدم بازم نبودیددددد....دیگه خوابم گرفت خوابیدم اون وقت این همه حرف زدید کلی که پاک کردید و سانسور نصف نفهمیدم چی شددددد مردم از فضولی ...واقعا که
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بچه ها من میخوام دوباره درس بخونم برم چیزی که از بچگی دوسش داشتم از این مهندسی. که خوندم چیزی در نیومد ..‌. برم از اول بخونم به نظرتون با این سن میکشم...
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سارا جونم به خاطر سنم گفتم یکی بیشتر نمیشه عزیزم دیگه اینقدرا هم بی بی چک الکی نیست مطمئن باش بارداری عزیزم برو ازمایشو بیا تا خونمونو واست گلبارون کنیم انشااله بارداری خوبی داشته باشی جواب مثبتو که گرفتی ما رو دعا کن منم میرم دنبال کارام جوابو گرفته باشیا تا بیام