2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست
سلام بجه ها ی چیزی بهتون بکم خودم ک هنوز شگفت زده هستم امروز رفتم دکتر زنان محل چون چندوقتیه پریودم حجمش کم شده وکوتاه شرح حال کامل ازم کرفت تا کفتم جنین اهدایی کرفتم فوری کفت جرا شما خودت تخمک داری باید اس بگیری شانست میره بالاتر منم کفتم دکتر شوهرم اینجور واونجور کفت دفعه بعد میاریش با خودت من راضیش میکنم حالیش میکنم فرو میکنم تو مغزش کفتم من میترسم خدای نکرده بعدا دچار مشکل بشیم کفت اکه قراره مشکلی پیش بیاد اکه از خودش بجه دارشی هم مشکل پیش میاد کفت این ها همه بهونه است اکه میخوای زندکی کنی باید این کارو کنی حالا قرار شدع برم سونو بدم با جواب سونو همسرمو ببرم پیشش من قد١٦٠ باوزن٦٧کفت اضافه وزنت مشکله باعث سقطت میشه وتخمک گذاری خوبی نحواهی داشت حتما برو دکتر تغذیه اکه حتی ٥کیلو هم اضافه باشه بیاری پایین خیلی به نفعته وای نزدیک بود بپرم بغلش بوسش کنم دکتره رو
آره یلدا جون بخدا اگه کمی وزنمونو بیاریم پایین خوب میشه منم 165 69کیلو شدم دخترخاله م سالها منتظر نی نی بود زدو دانشگاه قبول شد ترمی که تربیت بدنی داشت حسابی ورزش میکرد چقد دراز نشست رفت چون جزء واحدشون بود همون ترم حامله شدد مگه ج گرفته بودی ؟؟؟
الهی مرا  آن ده که آن به 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم میخوام کم کنم برم آیو یا از اول پانکچر کنم دوتا جنین دارم که فک میکنم کیفیت نداره آفرین یلدا جون تا سنت کمه پیگیر باش زمانو از دست نده به امیدخدا زود زود مامانی
الهی مرا  آن ده که آن به 
ایشالا که شوهرت راضی بشه عزیزم.خوش بحالت من چهارشنبه وقت دکتر دارم اینقد استرس دارم .میترسم .آخه اولین باره میخوام برم دکتر زنان
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......
چراااا خیلی خوبه که دوقلو.من خیلی دوست دارم یه پسر یه دختر دیگه راحت میشی.این مردم اینقد فضولن که اولیو بیاری واسه دومی باز دیونت میکنن بخدااا.واسه همین دعا میکنم دوقلو داشته باشم که از حرف مردم دیگه راحت شم‌.
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......
نه گیسو جان تخصص ای وی اف نداره دکتر زنان وزایمانه فقط بیچاره چیزی تو جیبش نمیره چقدر هم مهربونه یعنی پول ویزیتش نه تنها حلاله بلکه کم هم هست واسه این همه وقتی که برای مریض میذاره