2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست
فکر کنم زود رفتم 13 14 موعد برام ایو ای کردش اینسری میخوام 14 15 برم ایو ای کنه چون که دوره هام 30 روزه است
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای واییی من بمیرم برای دلای شکستتون . یاسی جون ب خدا خیلی ناراحت شدم مطمین باش که نی نی ها دلشون تنگتره برای مامان و باباشون .ب محضی ک اجازه بگیرن میپرن تو دل مامانی خودتو مشغول کن کلاس برو ک حال و هوات عوض بشه
بچه ها این ماه هم می رم .دعا کنین برام.حباب جان 12 سونو دادم فلیکول هام 21 15 بودن فرداش ایو ای کرد با پس فرداش ولی من خودم حس میکنم اگه 13 برک سمنو و چهاردهم پونزدهم ایو ای کنم بهتره چون حس میکنم کی تخمک گذاریم 15 موعدم هست
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
یاس گل خوبی امیدوارم روحیه ت بهتر شده باشه نینا جون خدا پشت و پناهت سهیلا چه خبر در چه حالی اقدام جدید نمیری ؟ بچه ها به سرم زده یه ماهی برم باشگاه بعدش برم آیو آی فردا میخوام برم پیش یه خانم دکتر تو شهر خودمون متخصص زنان هس ولی میگن دستش خوبه ببینم چی میگه
الهی مرا  آن ده که آن به 
بچه ها انتقال جنین و تزریق اس فکر کنم در یک حد آدمو اذیت میکنه. واسه من مثل معاینه بود. اما تو برگه ای که بعد انتقال با عکس جنین بهم دادن نحوه انتقالو نوشته بودن و جلوش تیک زده بود. برای من راحت تیک خورده بود اما گزینه سخت هم داشت. بستگی داره که موقعیت دهانه رحم نسبت به واژن چطور باشه و مثلا طول اون لوله رحمی چقدره و این جور پارامترها. اما باز به نظرم انجام ایم کار توسط پزشک زنان راحت تر از تخصص دیگه مثل ایز هست. شاید به اون خاطره که اینقدر اذیت میشید.
سلام رفتم این دکتر جدیده واقعا برا خودم متاسفم انگار گفتم دکتر یکیو کشتم و الان فراریم مث یه مجرم فراری باهام برخورد کرد کارش آیو آی هس بماند 4صبح رفتیم در مطب ... گفتم دکتر یه کاری برام بکن گفت عزیزم برو من نمیتونم برات کاری کنم به اندازه کافی عمرت و پولت هدر رفته فقط تا چهل سالت نشده .. تا گفتم اس .... رفتارش باهام عوض شد واقعا قلبمو شکست ... گفت ویزتشو پس بدین دیگه اینجام نیا
الهی مرا  آن ده که آن به 
گفت برو ابن سینا واسه سقط علتشو بررسی کنن ولی بچه ها خب مال من قلب تشکیل نشده سقط وقتیه که جنینی باشه و سقط بشه اونو میگن سقط درسته ؟؟ عیب از اون نمونه هاس وقتی ناقص و کم تحرکه
الهی مرا  آن ده که آن به