2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست
منظورم اسپرم اهدایی نگیریم با همون اسپرم صفر باردار شیم امکانش نیس؟؟؟
برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
کسی نیست
برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزیز . همسرم آزواسپرمه . من خودم مشکل ندارم . خواستم ببینم جایی هست که اسپرم اهدایی یا جنین اهدایی را سریع انجام بده . می تونید که من رو راهنمایی کنید ممنون
امروز چهارشنبه و روز نهم ختم ، همگی باهم دعا میکنیم و دعای ناد علی رو میخونیم به نیت براورده شدن حاجت قلبی نفس جون ،انشا الله که خدا به حرمت امام علی (ع) حاجتشو براورده کنه .آمین یارب العالمین
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مهرسا جون خوش اومدی اره مراحل اولیش زیاد طول نمیکشه میتونی هم ایو ای کنی هم اینکه ای وی اف بگو چکار میخوای بکنی تا راهنماییت کنیم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
رومیسا جون سلام،به جمع ما خوش اومدی انشااله که بار غصه هاتو بزاری اینجا و با شکم قلمبه از اینجا بری راستش دیروز که تایپیکتو دیدم خیلی ناراحت شدم یاد روزای اول خودمون افتادم یاد روزی که دردی رو فهمیدم که حتی اسمشو نشنیده بودم دردی که عمرمو گرفت لحظه خای خوش زندگیم رو تباه کرد رومیسای عزیزم دوست مهربونم این راه سخته اولو اخرش باید صبور باشی دوم اینکه فهمیدم تقریبا چیزی در این رابطه نمیدونی عزیزم واسه تشکیل جنین و باردار شدن احتیاج به وجود تخمک سالم و اسپرم سالم هست تا با هم ترکیب بشن وتشکیل یه جنین رو بدن بدون وجود یکی از این دوتا اخه چطوری جنین تشکیل بشه؟؟حالا روشش فرقی نداره چه ایو ای چه ای وی اف و حتی طبیعی اون کسایی هم که میگن با اسپرم صفر باردار شدن یا از بیضه هاشون گرفتن یاا با تحریک بیضه تونستن اسپرم تولید کنن یا نهایتا از اسپرم اهدایی استفاده کردم،کلا بدون اسپرم نمیشه در مورد شما دوست گلم که متاسفانه بیوپسی بیضه انجام دادین متاسفانه منفی شده جوابش یعنی بیضه پوچ بوده و حتی سلول های سازنده اسپرم رو همسرتون نداشته(مثل اکثر دوستای اینجا)راهی به جز گرفتن اسپرم اهدایی یا جنین نیست کاری که همه ما انجام میدیم حالا بسته به شرایط خانواده و همسرمون هر کدوم رو که بپذیره میگیریم عزیزم اگه واقعا همسرت رو دوست داری و اگه میخوای مادر بشی در کنار همسرت بگو تا راهنماییت کنیم فقط این رو بدون این راه خیلی سخته،مراحل کارو نمیگم اینکارو خیلیا با مشکلات دیگه انجام میدن ما شرایطمون فرق داره برات ارزوی موفقیت میکنم امیدوارم بتونیم کمکت کنیم راستی ما همیشه انلاین نیستیم وای واسه اینکه این تایپیک دائمیه وتعطیلی نداره میایم مرتب سر میزنیم و اگه سوالی باشه جواب میدیم تو هم هر سوالی یا مشکلی داری اینجا بزار حتما دوستان هر کدوم بیان جواب میدن مطمئن باش ما دوستای جدیدمون رو تنها نمیزاریم
مهرسا جون اول ببین میخوای بری ایو ای کنی یا میکرو؟؟ ما اینجا چند تا دکتر رو میشناسیم و دوستامون اکثرا پیش این دکترا میرن اونا که من میدونم در خدمتتم واسه باقی هم دوستان راهنماییت میکنن