الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
یلدا جوون حالا اشکالی نداره برو دنبال عفونت پیش یه دکتر خوب برو فقط برا عفونتت عفونت مانع بارداری میشه یا خدای نکرده به بچه آسیب میزنه قربونت یلدا جوون اینا ما رو ماشین چاپ اسکناس میبینن بهتره خودمون حواسمون جمع باشه که چیزی از قلم نیوفته اگه میگم ویتامین دی یا هر چی برای اینکه این کارا از دست مون برمیاد بقیه ش با خدای مهربونمونه اما ویتامین دی اگه گفتم از بدید برا همینه اونا زیاد توجه نمیکنن معمولا مراکز عوامل بارداری رو بعد سه بار میکرو ناموفق بررسی میکنن هزینه ویتامین دی بدون دفترچه حدودا ۲۵هزار تومنه اگه پایین بود اون وقت میتونی شروع کنی وگرنه یه جا خوندم که بهتره مادر قبل بارداری به تغذیه و ویتامین هاش برسه که تو بارداری حسابی لازم میشه پس خیالت راحت مصرف میشه حالا نمیخوای یه تغار بخوری هفته یکی تا بارداری
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
👪💑
می خواهم مادر شوم
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
یلدا جون ایشالا به خیریت. فقط تعجب میکنم مهر اصلا نولتی نبود چطور گفتن دو سه ماه طول میکشه. شاید اون دکنری که جای ک بوده برنامه خودشو گفته. اما عزیزم اگر دکترت حواس پرته باید خودت حواستو خیلی جمع کنی ها
نفس جان من احساس میکنم که اگه اهدا کننده را خودمون پیدا کنیم به نظرت بهتر نیست؟البته خیلی سخته ولی از یه یه نظرایی خیلی بهتره.نظر شما چیه؟من انقدر دارم دست دست میکنم که میترسم شوهرم پشیمون بشه با حرفام
یلدا جان اگه ذهنیتی از طرف نداشته باشیم که خیلی بهتره ولی من میگم اگه خودمون پیدا کنیم حداقل میفهمیم شرایطش چه طوریه.من شوهرم موافق اس بگیریم ولی انگار دارم با دل دل کردن ناراحتش میکنم
ابجی جونیا ویتامین دی داروخونه میدن من گرفتم حالا یه جا ندادن جای دیگه میدن بازم محض اطلاع از بدید
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم مادر شوم
🚼
👪💑
می خواهم مادر شوم
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
عسل جان من اصلا با شناخت طرف موافق نیستم. هر چند اگر هم طرفو بشناسی بازم ممکنه خدای نکرده مشکلات ژنتیکی داشته باشه که بعدا رو بشه. یعنی از نظر سلامت اصلا نمیشه مطمین شد و باید به خدا توکل کرد و هنع آزمایشای ژنتیکی را که نمیشه انجام داد. ما هم فقط به گروه خون و آزمایشات سلامت اولیه اکتفا کردیم و بقیش با خدا. راجع به رفتار و اخلاق هم که تا حد بسیار زیادی اکتسابی و به تربیت برمیگرده و نباید بهس فکر کرد. تازه مگه تا حالاندیدین آدمهای خوبی که بچه ناخلف داشتن. پس با این حرفا شوهرتو دلسرد نکن عزیزم. از طرفی بل شناخت همسر و برخورد باهاش همسر خورد میشه