2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155938 بازدید | 10472 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

رز جون و دوستای دیگه که ویتامین دی و ای ندارید میدونستید تو نگرفتن جنین تاثیر داره من کلی مطلب خوندم و متوجه شدم کمبود شون واقعا تاثیر داره و با یه آزمایش کم هزینه راحت میشه جلوی این ناباروری رو گرفت خیلیا به خاطر همین باردار نمیشن
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
خوب معمولا روالشون اینه که چند بار منفی بشه تا علتها بررسی بشه ولی بهتره خودمون هوشیار باشیم و محتاطانه عمل کنیم تا هم عمرمون هم سرمایه مون از بین نره
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
اره به گمونم اول ازمایشگاه که میخوای بری زنگ بزن وگرنه بده پزشک عمومی برات این دو تا رو بنویسه
الی غیر ویتامین ای ودی ی سری بیماری های دیگه هستن مثلا من که تو خونه پرنده دارم خواهرم میگفت باید ازمایش بری نمیدونم ی سری واکسن هست دیگه دراین مورد اطلاعات چی داری بهم بدی؛من چون بار اولمه میخوام همه چی اوکی بشه بلکه همون دفعه بگیره؛بعد به نظرت به دکتر بگم قبول میکنه اینارو ازمایش بدم یا احتمالا بگه نمیخواد؟
ببین یلدا جان من یادمه ابن سینا روز اول یه سری ازمایشا ازمون گرفت موقع نمونه برداری میگفت حیوون خونگی ندارین یا با حییونا سرکار ندارین گفتم برا چی گفت ما تو فاکتورمون تاثیر داره اگه اون ازمایش ندادین به دکتر بدید بنویسه نمیدونم کدوم فاکتور میشه راستی حالا که میخوای بررسی بشی دو سوال دارم اگه این مشکلات رو داشتی باید ازمایش ایمنی و انعقادی بدی اول اینکه در سال سرما میخوری یا نه ؟!! دوم اینکه ورم پا هنگامی که مجبوری یه مدت طولانی رو صندلی بشینی گز گز شدن گرفتگی ماهیچه پا هنگام خواب و ورزش کش اومدن بدن ؟!! آز ویتامین ها رو دادی مقدارشو بگو بهمون معمولا دکترها ازمایشگاه نیلو بهار و هلال احمر رو قبول دارن بازم بهتره بپرسی که الکی نشه کارت
2827
2791
2779
2792