2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روز موعدم منفی شد دیگه هم امتحان نکردم حالا یه سئوال دارم

خون لانه گزینی ممکنه 2.3روز بعد موعد پریود اتفاق بیفته؟

بعد اینکه ممکنه یکم درد شبیه پریود احساس بشه؟

چند لکه کوچیک قهوه ای(درحد3 قطره)

نیازمند معجزه
من روز موعدم منفی شد دیگه هم امتحان نکردم حالا یه سئوال دارم خون لانه گزینی ممکنه 2.3روز بعد موعد پ ...

سلام عزیزم من اینجا خوندن که میگن خون لانه گزینی قبل پری اتفاق میفته اما

من فکر میکنم اگر لقاح دیر اتفاق افتاده باشه مثلا شما چند روز قبل پری نزدیکی داشته باشین اونوقت حدود ۷ الی ۱۰ روز بعد اون نزدیکی لکه لانه گزینی دیده میشه پس اگر نزدیک پری اقدام کنی ممکنه بعد موعد پری لکه رو ببینی

سلام عزیزم من اینجا خوندن که میگن خون لانه گزینی قبل پری اتفاق میفته اما من فکر میکنم اگر لقاح دیر ...

اخه یه مدت پیش یه خانمی میگفت چند روز بعد پریود لک دیده که فکر کرده پریود شده و ناامید شده و وقتی میبینه پریودش کامل اتفاق نیفتاده رفته زعفرون دم کرده که پری کامل بیاد و بعد متوجه شده باردار بوده و اون لانه گزینی بوده

ناگفته نمونه که خرشانس بوده که با خوردن زعفرون چیزیش نشده

حالا من نمیدونم واقعا بعید میدونم خدا بخواد بهم نی نی بده حس میکنم پریود میشم ولی هیچوقت لکه بینی قبل پریود نداشتم همیشه خون پریود کامل میومده.ممکنه موقع اتمامش لکه باشه ولی شروعش سابقه نداشتم

دعام کنید ان شالله بارداری باشه

چی بگم والا

نیازمند معجزه
اخه یه مدت پیش یه خانمی میگفت چند روز بعد پریود لک دیده که فکر کرده پریود شده و ناامید شده و وقتی می ...

انرزی منفی نده. انشاءالله که بارداری. منم فک میکنم بعد موعد هم ممکنه لک لانه گزینی باشه. انشاءالله یه نی نی سالم تو راه داری. 

انرزی منفی نده. انشاءالله که بارداری. منم فک میکنم بعد موعد هم ممکنه لک لانه گزینی باشه. انشاءالله ی ...

مرسی که دلگرمی میدی.خدا از دهنت بشنوه.ممنون فداتشم دعام کنید😘

آخه دل درد پری هم یکم دارم نمیدونم گیجم کاش تکلیفمو بدونم.میترسمم بی بی بزارم

نیازمند معجزه