2777
2789
عنوان

چقدررر خله این

366 بازدید | 24 پست

مادر شوهرم همین ک منو تنها گیر میاره میشینه از گذشته شوهرم تعریف میکنه از این ک دوست دختراش زنگ میزدن خونه فلان میکردن اینو میخریدن اونو میخریدن هییییییی رو مخ من راه میره من شوهرم پسر داایمه یعنی از بچگی شاهد این کاراش بودمو دیدم با چشم ولی انقد واضح ک این تعریف میکنه میره رو اعصابم دعوام میشه با شوهرم اووووف چیکارش کنمممم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

توکه دیدی اینجوریه چرا باهاش ازدواج کردی؟بنظرم تو خل شدی

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا حضرت انتقاد 😂

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

با احترام بگو زندايي عزيزم اين حرفاتون بار منفي رو زندگي من و پسرتون داره عاقبت اين حرفا خراب شدن اوقات و زندگي ماست لطفا حواستون به حرفاتون باشه 

هميشه روك باش تا بقيه حواسشون جمع شه

با احترام بگو زندايي عزيزم اين حرفاتون بار منفي رو زندگي من و پسرتون داره عاقبت اين حرفا خراب شدن او ...

اخه واقعا زنداییم خیلییی دوس داشت من عروسش بشم حالا ک شدم چرا انقد با این حرفا اذیتم میکنه انگار ک منو نخواد

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

وا  من با گذشتش مشکلی ندارم اگه هی یاد اوری نشه