2777
2789
پسر من بیش فعاله تمرکزم نداره باید دارو بخوره مشکل گفتاری هم داره پسر شما هم این مشکل و داره ؟ 

ببخشید میشه بگین عدم تمرکزش چطوریه یعنی چه کاری رو خوب انجام نمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من بیش فعاله تمرکزم نداره باید دارو بخوره مشکل گفتاری هم داره پسر شما هم این مشکل و داره ؟ 

پسر من حدود ۵۰تاکلمه میگه ولی جمله نمیبنده اما بیش فعال نیست واتیسمم نداره البته گفتار درمان با توجه به اینکه اصلا باهاش همکاری نمیکنه گفت احتمالا نقص توجه داره وکفت دکتر اگه این تشخیص بده واسش ریسپریدون میده!

ببخشید میشه بگین عدم تمرکزش چطوریه یعنی چه کاری رو خوب انجام نمیده

مثلا بخوام بهش آموزش بدم پازل رو اولی ودومی انجام میده ولی بعدش میره پی بازیگوشیش وبا وسیله ای که دوس دار،ماشین،بازی میکنه ویا گفتار درمان گفت دقتش نسبت به همسناش پایینه؟منم گفتم آره یا زودتر از بقیه بچه ها دست از بازی میکشه ومیره کار دیگه میکنه،کلا زیاد تی وی میبینه

دلیلش چیه موبایل در بارداری؟

من زیاد توبار داری موبایل استفاده نکردم ولی گفتار درمانه میگفت اولا اگه نقص توجه داشته باشه خیلی شدید نیست وهمش از مواد غذایی ناسالم وشیمیایی که به خوردمون میدن متاسفانه

پسر منم 3 سالگی کلمه میگفت الان بهتر شده جمله میگه یعنی خوب میشن؟ تو پسرتو کار درمانی میبری یا گفتار

من تازه دارم گفتار درمانی میبرم ولی اصلا همکاری نمیکنه وگریه میکنه وازش میترسه وقتیم بهش شکلات میده خوب میشه وبا اسباب بازی های اونجا بازی میکنه ودیگه مشغول بازی میشه وبا گفتار درمان همکاری نمیکنه،وبه همین خاطر گفتار درمان گفت ببر پیش متخصص کودکان ببینم نقص توجه نداره؟اگه داشته باشه باید گفار درمانی وکار درمانی وداروی ریسپریدون باهم مصرف کنه واحتمالا۱سال طول میکشه تا خوب بشه!ولی پسر من بیش فعال نیست

شما پسرت چندسالشه؟وآیا گفتار درمان میبری فقط؟ودارو هم چی بهش میدی وچه مقدار؟میشه بپرسم کدوم شهری؟وکلا ازعلائم پسرت بگی