2777
2789
عنوان

دورود لرستان

1032 بازدید | 8 پست

سلام.دوستان میشه راهنمایی کنید.من الان دورود هستم میخاستم جاهای دیدنیشو بهم بگین که بشه با بچه کوچیک رفت و زیاد پیاده روی نداشته باشه

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali

تو نت اخه یه چیز کلی میزنه.پیاده رویشو و اینکه بابچه میشه رفت یا نه چیزی نیس

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزيزم اطرافش خيلي جاهاي ديدني هست، آبشارعاي مختلف، روستاهاي مختلف، من خودم دوروديم ولي الان حضور دهن ندارم، دره اسپر، آبشار قشنگي داره، روستاي چمنار خيلي ديدني و زيباست، 

ابشار بیشه که میگن چجوریه? از نظر امکانات? میگن با قطار هم میشه رفت.با قطار بهتره یا ماشین?

ابشار بیشه که میگن چجوریه? از نظر امکانات? میگن با قطار هم میشه رفت.با قطار بهتره یا ماشین?

آبشار بیشه قشنگه ولی از بدنش اون هفته ریزش کرده بود  

به خاطر خطرش یه محدوده ازشو بسته بودن