2777
2789
عنوان

یعنی باردارم؟؟؟؟

67 بازدید | 5 پست

بچه ها من چند روز همش فکر میکنم مثانه م پر احساس سنگینی دارم زیر دلمم نبض داشت دو روز امپول پروژستون زدم دوتا شنبه هنوز خبری نی دیروزم بی بی چک گذاشتم منفی بود یعنی باردارم یا تلقینه شمام این علائم داشتین؟؟؟؟

کاش تیکر واقعی بود اما من به رحمت بی حد و حساب خدا ایمان دارم.خدایا زود بده خوب بده

انشاالله که هستی....منم‌این ماه خیلی امیدوارم 

میگم کلومفین باعث عقب افتادن پری میشه؟

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
انشاالله که هستی....منم‌این ماه خیلی امیدوارم  میگم کلومفین باعث عقب افتادن پری میشه؟

ایشالله 

کاش تیکر واقعی بود اما من به رحمت بی حد و حساب خدا ایمان دارم.خدایا زود بده خوب بده

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من اصلا هیچ علائمی ندارم😔

دو سه روز دیگه موعدمه 

این ماه دوفاستون هم خوردم 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤