2777
2789
عنوان

خوابگاهیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 21 پست
بنظر خودم پایین بهتره چون وسیله هاتو میتونی بذاری زیر تخت

زیر تخت دو نفره بین دو نفر تقسیم میشه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من چون تو خواب خیلی تکون میخوردم تخت پایین بودم با این حال بازم میفتادم پایین .تختای بالا گرمتره چون هوای گرم میره بالا مثلا من تخت پایین سردم بود تخت بالایی ها گرمشون بودباعث دعوا میشد ...  اتاقای نزدیک آشپزخونه و دستشویی هم نگیر ...

زیر تخت دو نفره بین دو نفر تقسیم میشه.

عه 

چه خوب من نگران همین بودم 😂

دور لبات زبون نچرخون ...با همدیگه میریم به میدون ... بابا برات جواب میگیرم ... رو میزنم تا آب بگیرم ...اگرچه پیرم ...

اگه سرمایی هم هستی طبقه پایین نرو. بالا گرمتره.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
عه  چه خوب من نگران همین بودم 😂

نگران نباش.😊 امشب راحت بخواب.😉

2790
2778
2791
2779
2792