2777
2789
عنوان

خوابگاهیا

2050 بازدید | 21 پست

سلام 

لطفا بیاید نظرتون رو بگید که تخت پایین بهتره یا بالا 

طبقه چندم برم 

و هر چیزی که تجربه زندگی در خوابگاه دارید و فکر می کنید نیازه بدونم رو 

خییییلی ممنون میشم ❤️😂✌🏻

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥

من دوست نداشتم کسی رو تختم بشینه اخه بچه ها از بیرون میان خسته ان میشینن رو تخت پایین بالاخره الودگی داره من بالا را براشتم 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تخت بالا. تخت پایین همش ولو میشن تو تختت و حریمی نداری. اگه به ملافه حساسی برو بالا. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

تخت پایین...اگه آسانسور داره طبقات بالا اگه ندلره اول و دوم...اابته به فکر روزایی ک برق قطعه یا آسانسور خرابه باس...طبقه اول و دوم خیلی خوبه از هر لحاظ ...من با ده سال زندگی خوابگاهی این بهت میگم

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

خوابگاهی نیستم.ولی به درد ودل دوستای خوابگاهیم گوش کردم😅😅

تخت بالا بهتره

سعی کن نظافتو رعایت کنی

ساعت خوابت هماهنگ باشه با بقیه

در اتاق و کمدتو فرت و فرت باز و بسته نکن و محکم نبند😅😅

Have no fear..the dentist is here

من یادمه تخت پایین بیشتر طرفدار داش. البته ما خیلی صمیمی بودیم و حساس نبودیم هیچکدوم. دیگه باید قبول کنی اگه تختت پایین باشه عمومی میشه و فقط شب موقع خواب مال خودته. اگه دوس نداری بالا رو انتخاب کن. البته من فقط سال اول تخت دوطبقه داشتیم. سالهای بعدش اتاقمون دو یا سه نفره بوده و تخت ینفره.

طبقه دوم بهتره.

کنار تو درگیر آرامشم . . .

عزیزم اگه با هم اتاقیات تا ترم آخر با هم باشین هی هر ترم نوبتی جا به جا میشین من که هم اتاقیایه خیلی خیلی خوبو با فرهنگی داشتم همه مرتبو تمیز راجب تخت هیچ موقع به مشکل نخوردیم ترمی یه بارم کل اتاقو میشستیمو میسابیدیم با هم

بنظر خودم پایین بهتره چون وسیله هاتو میتونی بذاری زیر تخت

دور لبات زبون نچرخون ...با همدیگه میریم به میدون ... بابا برات جواب میگیرم ... رو میزنم تا آب بگیرم ...اگرچه پیرم ...