2777
2789
عنوان

عکسبازی گوگولیا😋😆😍

534 بازدید | 61 پست

عکس از گوگولی ترینای زندگیتون😆

مث حیوون خونگیتون😍😛

نی نی های خوشملتون😋😋

عروسکای ناز نازیتون😆نگید ک عروسک نداررررید ک باور نمیکنم😝😝

یا هرررچی ک ب نظرتون گوگولیه و باحال 😈

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پفکمو که‌خوردم میرم ازش عکس میگیرم

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

پیشیووو😍😍

چن سالشه 

اسمش چیه 

از کی بزرگش میکنی 

شیطون یا آروم یا بداخلاق 

ازش خسته نشدی 

موهاش نمیریزه رو فرشا 

چقد باید براش وقت بذاری 😆😆😆

باتچکر از پاسخگویی شما

رقیب عشقی من😈😈 لامصب چرا پفک ایقد خوشمزس😂😂

عااالیه لامصب

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰
پیشیووو😍😍 چن سالشه  اسمش چیه  از کی بزرگش میکنی  شیطون یا آروم یا بداخلاق  ...

اسمش تامی 2 سالشه متولد اردیبهشت.  شیطون و بازیگوش.موهاش رو مرتب شانه میکنم . حمومش میدم .با برس قالی هم هر هفته میکشم روی قالی . تمیز میکنم . فقط این نیست کاسکو و مینا و پرنده و همستر هم داریم .. غذا هم هرچی میپزم میخوره البته مرغ و گوشت وماهی باشه . جگر  مرغ دوست داره .. روزی یک ساعت وقت میزارم تا کل حیوان ها رو تمیز کنم 

قربان وفای سگ ♥️