2777
2789
عنوان

نظرتون چيه ؟

332 بازدید | 34 پست

با شوهرم دعوام شده اومدم خونه دوستم اونم شوهرش خونه نيس،بار اولمه قهر ميكنم ،بنظرتون شب برم خونه يا امشبو بمونم نرم ،شهر غريبم بچمم گذاشتم اومدم بيرون ،بنظرتون امشبو بمونم تا فردا دم غروب يا برگردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو خونت

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره

شوهرت زنگت نزده؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

چجوری دلت اومد بچه رو بزاری خونه؟ هاااااان؟زود برو خونه.تازه شوهرت میتونه ازت شکایت کنه چون خونه خانوادت هم نرفتی.شوهرت از کجا بدونه شوهر دوستت خونه نیست؟اگه بهت گیر بده برات بد میشه.

استارتر معذرت میخوام بخدا نمیتونم تاپیک بزنم چون تعداد مجاز رو زدم 

دوستان اگه کسی بلده راهنمایی کننهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2025650/کسایی-که-از-گسسته-سر-در-میارن-بیاین?postId=67386144

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗

سریع جمع کن برو خونت عادت نکن به بعضی از رفتارهای اشتباه

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

بعد فردا روت میشه به بچه ات بگی من برات مادری کردم وقتی کوچک بودی ؟    خودخواه نباش بجه نمیدونه  که والدینش زبون همو نمیدونن .  اون تورو میخواد  و زجرش نده . مادر باش. اگر تهدید جونی نداری از طرف هنسرت برو خونه خودت شوهرت از کحا بدونه که شب بیرون خوابیدی     متظور بدی نداشتی از نظر مرد حل نمیشه  بیرون ماندن زنش اونم درخونه  دوست.