من خونریزی داشتم در حد چند لکه هر ۷ ۸ ساعت دکتر شیاف داد انقدر این روزا هی رفتم دکتر حوصله ندارم باز برم الان از دیروزه هیچی ندیدم شیاف و قطع کنم ؟ کسی بوده تجربه داشته باشه؟ البته هپارینم میزنم
قطع نکن استفاده ازش هیچ ضرری نداره تازه مفیدم هست من از اول بارداری تا ماه هشت شیاف استفاده کردم دکتر گفت شیاف مثل سیمان میمونه بچه رو محکم میکنه تو جاش
سلام عزیزم من پسرم الان ۴ ماهشه تا الان پری نشدم فقط ۲ هفته پیش ۱ روز فقط چندتا لکه قهوه ایی به صورت رگه ایی ديدم دیگه چیزی ندیدم. ۳ روز پیش ۲ تا آمپول پروژکسترون زدم. تا حالا پریود نشدم بی بی چک هم ۲ بار گذاشتم منفی بوده منم تا الان منتظرم ببینم چی میشه
خداوندا تومی دانی که من دلواپس فردای خودهستم.مبادا گم کنم راه قشنگه آرزوهارا.مبادا گم کنم اهداف زیبا را.مراتنها تو نگذاری خداوندا. خداوندا.🙏💖💖💖💖💖💖💖
استفاده کن ضرر نداره من بااینکه از هفته ی ۷ اصلا لکه ندیدم تازه اونموقع فقط یه لکه دیدم و جفتم پایین بود هنوز که هفته ی بیستم میذارم یک روز درمیون.دکترم گفت تا پایان ۳ماهه دوم بذار زایمان زودرس نگیری البته چون شاغلم گفت اگه خونه استراحن داشتی قطع میکردم
دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر