2777
2789
عنوان

پرولاکتین بالا

1240 بازدید | 25 پست

سلام کیا پرولاکتین بالا دارن یا داشتن چند وقت طول کشید درمانتون..عددش چندبود..من پرولاکتینم ۵۸۶هستش که رنج نرمال آزمایشگه ۱۰۲ تا۴۹۶بود دکترم برام ام آر آی نوشته.خیلی نگرانم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پرولاكتينم بالا بود ولى هيچوقت ام آي آر ندادم يه قرص خارجى بهم داد داستينكس دوتادونه است هفته اى ...

چقدر بالا بود؟؟ منم الان هفته ای دوتا کابرلین میخورم ولی دکترم ام آر آی هم نوشته

دکتر من گفت خیلی بالاست باید بری ام آر آی هم بدی...ای خدامن خیلی نگرانم

من نشنیده بودم ام آر آی لازم باشه معمولا قرص داستینکس میدن 

چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...
عزیزم چند وقت بعدش باردار شدی؟؟این قرصها رو کع میخوردی سرگیجه بهت نمیداد؟؟

حدود ۴ ماه بعدش باردار شدم

نه اصلا قرصا اذیتم نکرد

الان رفتم دیدم رنج آزمایشگاه از ۱.۹ بوده تا ۲۷ که مال من ۳۴.۳ بوده

چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...

من چند ساله پرولاکتین بالا دارن داستینکس میخورم. ام ار ای برای این میدن جون مسئول ترشح هورمون پرولاکتین هیپوفیز توی مغز هست. گاهی اندازه ۱یا ۲میلیمتر مثل خال گوشتی روی هیپوفیز میزنه که باعث بالا رفتن پرولاکتین میشه اگر اندازه ۲میلیمتر بشه ۱سانت یا بیشتر از راه بیتیدرش میارن. ۹۰%این مشکل رو ندارن. البته خودِ من دارم😉 

ولی تنها جیزی که بالا میبرش اعصابِ. من خودم ۱سال تنظیم و نرمال بود ولی متاسفانه شوک و ناراحتی برامون میش اومد و دوباره رفته بالا و پایین نمیاد😔😔