2777
2789
عنوان

زیبایی جنین در ماه هشتم بارداری

114318 بازدید | 91 پست

سلام سلام 

خوبید؟😊

میدونم ک سلامتی بچه از همه چیز مهمتره ولی خب در کنار سلامتی میتونیم به زیبایی بچمون فک کنیم دیگ مگه نه😆

من الان32هفته و4روزمه

نی نیم 32هفته و 2روز 2300بود خوبه بنظرتون؟؟بچه شما چقد بود؟؟دنیا اومد چقد بود😅😉؟

اقااا این تایپیکو زدم اطلاعاتمونو رو هم بزاریم و از تجربیاتمون بگیم

چی بخوریم نینیمون خوشگل بشه(ن اینکه دماغش قلمی بشه و چشاش نمیدونم اهویی بشه و اینا نه!مثلا پوست تمیز و شفافی داشته باشه و اینا...)

و اینکه چی بخوریم نینیمون وزن بگیره؟😊😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی بخور من پسرم 34 هفته بدنیا امد 2750 بود.

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇

عزیزم وزنش خوبه پسر من هفته ۳۲ دو کیلو ۹۰۰ بود بدنیا اومدنی ۳۸۰۰ شد هلو و بستنی زیاااد بخور و پودر لیدی میل محشر

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹