2777
2789
عنوان

بیبی چک

579 بازدید | 19 پست

سلام خانوما،من امروز صبح بیبی چک گذاشتم هیچ خط واضحی نیفتاد منم بعد دو دقیقه گذاشتمش حموم،عصر رفتم نگاه کردم دیدم یه خط خیییلی واضح افتاده،حاله نیست خط افتاده،قبلیا هیچکدوم اینجوری نمیشد،سه روز مونده به پریودم،بنظرتون کاذب هست یا میشه امیدوار بود؟اینم بگم که چهار روز پیش آزمایش بتا دادم و عددش ۱/۲بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳روز بعد پاک شدنم اقدام کردم و روز۱۵ قاعدگیم نمیدونم حاملم یا ن!!علائم قاعدکی ندارم باید۹پری بشم ...

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

برای من که همینطور بود اولین بار که بی بی چک گذاشتم تا ۵ دقیقه اول هیچ خطی نشون نداد بعد چند ساعت دیدم خط دوم کمرنگ افتاده بعد چند روز دوباره امتحان کردم همون اولش خط دوم افتاد به نظر من وقتی خط دوم میوفته حتما بتا وجود داره یعنی تست بارداریت مثبته😊

برای من که همینطور بود اولین بار که بی بی چک گذاشتم تا ۵ دقیقه اول هیچ خطی نشون نداد بعد چند ساعت دی ...

دعا کن منم باردار باشم گلم،الانم یه بیبی چک گذاشتم یه حاله صورتی افتاده که معلومه راحت

من ۳روز بعد پاک شدنم اقدام کردم و روز۱۵ قاعدگیم نمیدونم حاملم یا ن!!علائم قاعدکی ندارم باید۹پری بشم ...

عزیزم تو هم مثل من خیلی عجله داری ولی باید صبر کنیم الان خیلی زوده،ان شاالله جواب مثبت بگیری