2777
2789
عنوان

کدبانوها کمک

126 بازدید | 16 پست

خانما گل سلاااااام جمعه خوبی داشتین تااین ساعت؟ اگه ازمن بپرسین میگم تاقبل ناهار اره اما وقت ناهار بد بود، جاتون خالی ناهار گردن پخته بودم گوشتش بو میداد

البته همسرم میگفت خوبه ولی من روی بوی گوشت حساسم تازه بهش سیر وپیاز هم زده بودم 

کسی میتونه راه حلی بهم بده گوشتم بو ندههههه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گردن کلا میگن بده بخوری من زیاد نمیپزم خالی ولی از یه شب قبل با پیاز زعفرون و جعفری بزار بمونه بعدش بزار بپزه پیاز داع کن و رب تفت بده گردنارو با پیاز داع و رب سرخ کن خوشمزه میسه و بو نمیده اصلا

من تو گوشت مرغ...کمی گلاب ..کمی دارچین...و کمی زعفران میزنم...خیلی خوشمزه میشه..البته از هر کدوم خیلی کم

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      

گردن مرغ منظورت بود؟

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      
اره

پیاز رو یکم تفت بده بعد گوشت رو اضافه کن تفت بده تا رنگش تغییر کنه.

بعد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و رب گوجه و زیره آسیاب شده و شنبلیه خشک اضافه کن.و ی دونه گوجه قاچ کن بریز توش همه رو تفت بده اب بریز بذار بپزه.تو زودپز بریز بهتره

بعد برنجت ابکش کن گردن رو بذار بین برنجت تا برنجت دم بکشه.

یکم اب گردن هم بریز رو برنج.محشر میشه.خیلی خوشمزه هست

شنبلیه کم بریز ک تلخ نشه

گردن کلا میگن بده بخوری من زیاد نمیپزم خالی ولی از یه شب قبل با پیاز زعفرون و جعفری بزار م بعدش ...

گردن مرغ میگن زیاد خوب نیست ک اونم من زیاد میخورم

گردن گوسفند مشکلی نداره