2777
2789
عنوان

ارث

165 بازدید | 11 پست

کسی میدونه اگه زمین بنام کسی باشه بعدسالهاپیش فوت کرده باشه حالا مادرخانواده یکی ازساختمانهاروفروخته به یکی ازبچه هاش ایامیتونه بدون وکالت سندخونه روزده باشه بنام بچه اش ادعامیکنه سنداصلی زمین گم شده

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه زمین هست که ۲ساختمان روش ساخته شد زمین هم بنام کسی که سالهاپیش فوت کرده حالا مادرم یکی ازاون ساختمانهاروفروخته به خواهرم درصورتی بنام بابام بابام فوت شده الان مامانم میتونه بدون وکالت ازبابام وما سندخونه روبزنه بنام خواهرم

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
باید از تمام ورثه وکالت داشته باشن.

الان بدون وکالت سندروزده بنام خواهرم ومیگه سنداصلی گم شده الان ماقانونن میتونیم کاری انجام بدیم

یه زمین هست که ۲ساختمان روش ساخته شد زمین هم بنام کسی که سالهاپیش فوت کرده حالا مادرم یکی ازاون ساخت ...

اگه پدرت ب نامش زده یا وکالت داده باشه میشه در غیر این صورت ن باید انحصار وراثت انجام بشه

اره میتونه وقتی قیم قانونیه

پدر شوهر من وقتی شوهرمو خواهر و برادراش کوچیک بودن فوت میکنه و عموی شوهرم میاد با مادر شوهر احمقم ازدواج میکنه و قیم قانونیه بچه ها میشه و همه اموالشون رو دستش میگیره و کار میکنه و حسابی وضعش خوب میشه و سه تا بچه دیگه هم به دنیا میارن اما هیچوقت ارث شوهرم و برادراشو نمیده تا اینکه پارسال گفت ورشکستس و همه اموالشو میخواد بفروشه و ما که گفتیم پس ارثمون گفت براتون عروسی گرفتم و حقی ندارید و چند سالم تو خونه های من نشسته بودید و پدرتونم اموالی نداشته 

نتونستیم هیچکاری کنیم و ارث رو بالا کشید 

فقط امیدوارم همچین افرادی که مال یتیم میخورن سالم به مقصد نرسن زجر بکشن تا بمیرن

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
الان بدون وکالت سندروزده بنام خواهرم ومیگه سنداصلی گم شده الان ماقانونن میتونیم کاری انجام بدیم

بله میتونید .مادر شما هم خیانت در امانت کردن هم فروش مال غیر یه شکایت نامه تنظیم کنین درس میشه

اگه پدرت ب نامش زده یا وکالت داده باشه میشه در غیر این صورت ن باید انحصار وراثت انجام بشه

نه بابام سالهای پیش فوت شده اونموقع ما بچه بودیم بعداز فوت بابام چندسال بعدمامانم روهمون زمین یه ساختمان ساخت الان همون ساختمان فروخته به خواهرم مثل اینکه سندبهش داده وامتیاز اب وبرق هم روهمان ساختمان گرفته خواهرم 

نه بابام سالهای پیش فوت شده اونموقع ما بچه بودیم بعداز فوت بابام چندسال بعدمامانم روهمون زمین یه ساخ ...

اگ کوچیک بودین و پدر بزرگ پدری تونم فوت کرده بودن مادرتون  قیمتون محسوب میشدن و اگ اون زمان بنام خواهرتون زدن کاری نمیشه کرد ولی اگ الان منتقل کردن میشه

اگ کوچیک بودین و پدر بزرگ پدری تونم فوت کرده بودن مادرتون  قیمتون محسوب میشدن و اگ اون زمان بنا ...

الان همه به سن قانونی رسیدیم میخواهیم تقسیم کنیم مثل اینکه ۲.۳سال قبل سند روزده بنام خواهرم بدون اینکه وکالتی ازماداشته باشه