2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

توخونه ای؟؟شیاف بزن خیلی خوبه انتی بیوتیکتم سروفت بخور

کمکم خوب میشی روزسوم دردش بیشترازروزاول دومه 

اونوردکنی دیگ نموم کمکم میشه درحدپریودی دل دردخفیف بعدم تموم 

وخدایی که بشدت کافیست
یعنی تا ۴ماه درد دارم

نه بابا

من ۱۰روزم قشنگ راه میرفتم بدون درد۸روزه هم بخیم کشیدم تازه وزنمم بالادکترمیگفت حالاحالاخوب نمیشی ولی اتفاقازودم خوب شدم

هوایم را داشته باش … وقتی تـــــ♥ـــو هوایم را داری هوا هم خوب می شود … اصلا هوا هم به هوای تـــــ♥ـــو خوب می شود …

اناناس زیاد بخور بسیار موثره صاف راه برو دولا نشو وخیلی زیاد پیاده روی کن 

قطره شیرافزا بریز تو اب اناناس بخور کمکت میکنه 

اگر قوی باشی زود راه می افتی منو بعد یکهفته با دوتابچه گذاشتن رفتن همه کارها مجبور شدم خودم انجام بده بخاطر زود سرپاشدم

وااای من همش تو ذهنم سزارینه . یعنی اینقدر سخته و درد داره ؟ 😐😐

نه صددرصدبهترطبیعی

من دوروزه دردطبیعی کشیدم مرگ باچشمام دیدم

هوایم را داشته باش … وقتی تـــــ♥ـــو هوایم را داری هوا هم خوب می شود … اصلا هوا هم به هوای تـــــ♥ـــو خوب می شود …

من سزارین بودم روز سوم خودم نی نی رومیشستم شیاف استفاده میکردم هر کسی یک جوری هست سعی کنید هر روز دوش بگیرید وراه برید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

آناناس وگوشت کبابی عااااالی من خیلی خوردم شایدم بخاطراینازودخوب شدم

چرا درد دارین؟؟ تا یه هفته فوقش باید درد داشته باشین بعدازون مراقبتش خیلی مهمه...نباید الان دیگه درد داشته باشین مگه اینکه عفونت داشته باشین..

بچه ها آناناس برای زخم خیلی خوبه ها..

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792