2821
2789
عنوان

بارداری

129 بازدید | 19 پست

سلام خانمای باردار من هفته 21هستم راهنماییم کنید که چه قرصهای ویتامینی باید بخورم یا نخورم یدوفولیک گفتن نخور کلسیم کی بهورم؟ویتامین دی بخورم؟چندهفتگی بخورم چی بخورم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دادن ولی شنیدم کلسیم باید خورد ولی نداد

به جای قرص کلسیم.. شیر بخور.. پای مرغ بخور..

چرا علاقه به خوردن قرص داری

روزی ۴۰ تا مویز و ارده و شیره و روزی ۳تا خرما بخوری سبزی تازه و اسفناج بخور کم خونی هم خوب میشه هم بنیه بچه قوی میشه.. چرا میخوای با قرص نیاز بدنت رو تامین کنی

به جای قرص کلسیم.. شیر بخور.. پای مرغ بخور.. چرا علاقه به خوردن قرص داری روزی ۴۰ تا مویز و ارده و ...

اتفاقا ب قرص اصلا علاقه ندارم اخه از بس میگن باید اینو خورد اونو خورد پای مرغ دوس تدارم شیر میخورم هر روز هم خرما با رطب میخورم مرسی😊

تو اون مولتي ك بت دادن كلسيمم هست لينياتم بخور مخصوصا شير ، منم همين قرصايي و ك تو گفتي مصرف ميكنم & ...

اکی مرسی.چشم بستنی چون وزن بالا میبره چند روز یبار میخورم اخه وزنم زود داره بالا میره شیر میخورم ن هر روز 

خانما قرص دوفاستون برای چیه?😐 برا جلوگیری از لک و سقط ? شیاف نمیتونستم استفاده کنم به دکترم گفتم اینو نوشت شد ۱۰۰ تومن 😣😣 من که لک و خون ریزی نداشتم😤😤😤

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 
اکی مرسی.چشم بستنی چون وزن بالا میبره چند روز یبار میخورم اخه وزنم زود داره بالا میره شیر میخورم ن ه ...

اگه نميتوني شير بخوري ب جاش ماست يا دوغ بخور ولي هر روز تو برنامه ت لبنيات داشته باش

چرا این قرصای عجیب غریبو نیخوری دکتر گفت؟

همشو دکترم تجویز کرده جراح زنانه.تو نت خوندم قرصای مختص در بارداریه.

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆