2777
2789
عنوان

دیشب خیلی ترسیدم

2053 بازدید | 25 پست

دیشب من و نامزدم تو ماشینش نشسته بودیم

داشتم باهاش درد و دل میکردم سرم رو شونه اش بود

اصلا حواسمون به ساعت نبود ۱۱ شب بود نزدیک خونه بودیم و کوچه خلوت و تاریک

یه دفعه ۴ نفر با دو موتور بدون پلاک اومدن

نامزدمو از ماشین پیاده کردن یکیشونم اومد از در من سرشو اورد تو ماشین نمیذاشت پیاده بشم

بچه ها خیلی وحشتناک بود

هم‌ن اول کیف پول نامزدمو گرفتن 

نامزد منم این وسط نمیدونم چرا فک کرده بود اینا منکراتن!!! میگفت نامزدمه بیاین زنگ بزنیم خونشون بگن !!

ببخشید همین الان ادامشو مینویسم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

گوشی نامزدم تو کیف من بود 

برداشتم زنگ زدم ۱۱۰

اون مرده که سمت من بود زد به شونه ام گفت گوشیتو بزار زمین

برگشتم سمتش گفتم دستت به من بخوره میزنم تو دهنت ، دستمم گرفتم به نشونه زدن تو دهنش

و واقعا ترسید بچه ها! انقد محکم گفتم

با این که خیلی ترسیده بودم ولی قبلا همیشه از مامانم یاد گرفته بودم از چیزی ترسیدی به جای عقب کشیدن برو سمتش

یارو مرده دستشو برداشت از در ماشین منم پیاده شدم بچه ها

وای خدا

واسه ماهم یبار اتفاق شبیه این افتاد

البته به خیر گذشت😨

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

همیشه در ماشین قفل کنید مملکت گل و بلبل اینجا

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

داد زدم به پلیس گفتم من‌ و نامزدم اینجاییم یه مشت ارازل و اوباش اومدن اینجا

بدبختی اون کوچه اسم نداشت 

از نامزدم پرسیدم اینجا کجاست

یارو ارازله گفت یه ادرس چرتی

نامزدم گوشی ازم گرفت یه کم حرف زد، بعدم قطع کرد!!!!!

نامزدم کلا گند زد!!!

بعد دیدن زنگ پلیس زدم ترسیدن رفتن! منم جیغ میردم کیف پول شوهرمو بدین

انقد جیغ زدم یکبشون گفت دادیم بهش همه چیشو

چه اراذل خوبی بودن 

احتمال میدم یه سری جوون بودن میخواستن تفریح خرکی انجام بدن وگرنه اگه ارازل بودن مطمئن باش نه از تو میترسیدن نه میزاشتن کیفو طلا و موبایلو ماشینتون بمونه میبردن

براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟

خیره دای

واسه خودت شیر زنی هستی ها.  

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

خلاصه بچه ها 

همین جوری حرفای خیلی زشتی میزدن که من‌و‌نامزدم هیچ وقت جلوی هم این حزفا رو به زبون نمی اوردیم

حرفای خیلی زشت

منم همش جیغ میزدم سرشون

نامزدمم کلا اونجا نشسته بود هیچی نمیگفت

یکیشون بهم گفت

میخوای بشینم تو‌ ماشین ببرمت!

منم گفتم .ه میخوری!

بچه ها من هیچ وقت این کلمات به کار نمیبرم. واقعا عصبانی بودم

اومد پیاده شه منم رفتم سمتش ببینم جی میگه

نامزدم اومد جلوم‌ وایساد 

اونم لگد زد به پهلو نامزدم

خلاصه رفتن بچه ها

ما خیلی ترسیدیم

مواظب خودتون باشین بچه ها

واقعا امن نیست مملکت

احتمال میدم یه سری جوون بودن میخواستن تفریح خرکی انجام بدن وگرنه اگه ارازل بودن مطمئن باش نه از تو م ...

پول های کیفو که برداشتن

ولی اره همین بوده

جربزه ای نداشنن

خدا رو‌ شکر که خطرناک نبودن