2777
2789
عنوان

رفت...

183 بازدید | 18 پست

نامزدم رفت

باید از ایران می رفت

از چهار صبح باهاش رفتم فرودگاه و کلی گریه و زاری و ...

دیگه بارهاشو که تحویل داد ما برگشتیم

یه کم باهاش صحبت کردم

رفت سوار شد

پیام داد که دیگه سیم کارتمو میشکونم، چون رومینگ روش میفته

و دیگه من بهش راه دسترسی ندارم

حالا هی سایت رو چک می کنم و می بینم هنوز پرواز نکرده

با اینکه کلا هم دو ساعت تاخیر داشت

ولی از وقتی هم که سوار شدن، انگار هنوز نپریده

اینکه بهش دسترسی ندارم داره دیوونه م می کنه

نمی تونم بفهمم کجاست و چی کار می کنه و چی میشه

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی اونجا برسه سیم کارت نمیخره دوباره؟؟

چرا اونجا می خره. ولی اگه سیم کارت ایرانش رو روشن میذاشت رومینگ میفتاد رو خطش انگار. دقیق نمی دونم. اینم زود شکوند سیم کارتشو، هنوز نپریدن. باید می ذاشت پرواز کنن بعد. الان من نمی تونم باهاش تماس داشته باشم در حالی که هنوز نرفته

سیمکارتی که خاموش باشه یا حتی گوشی روشن باشه ولی باهاش تماس گرفته نشه و اگه زنگ زدن جواب نده رومینگ نداره ،من نشنیده بودم کسی سیمکارت بشکونه!!!حالا  روشن میذاشت یه اس ام اس میداد فوقش میشد دو هزار تومن 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
سیمکارتی که خاموش باشه یا حتی گوشی روشن باشه ولی باهاش تماس گرفته نشه و اگه زنگ زدن جواب نده رومینگ ...

آره خیلی کار احمقانه ای کرده، انقدم هول هولکی. 

چرا اونجا می خره. ولی اگه سیم کارت ایرانش رو روشن میذاشت رومینگ میفتاد رو خطش انگار. دقیق نمی دونم. ...

اشکال نداره عزیزم یه روز تحمل کن ایشالا ب سلامت میرسه

خدایا مرسی که هستی💖
اشکال نداره عزیزم یه روز تحمل کن ایشالا ب سلامت میرسه

نگرانم کنسل بشه چون پرواز بریتیش بوده دیروز گفتن کنسل می کنن پروازای ایرانشون رو.

خیلی بعیده این اتفاق بیفته ولی اگه شانس ماست...

حالا نگران نباش میرسه زنگ میزنه دیگه تو کافی شاپ ها اینترنت رایگان هم هست تا قبل از سیمکارت خریدن میتونه با ایمو یا واتس اپ بهت زنگ بزنه

تا حالا از کشور خارج شده؟ 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
حالا نگران نباش میرسه زنگ میزنه دیگه تو کافی شاپ ها اینترنت رایگان هم هست تا قبل از سیمکارت خریدن می ...

من نگرانم کنسل شه آخه یه پرواز دیگه هم بعد از این داره تا به مقصد برسه. برسه لندن می تونه تماس بگیره اما اینکه هنوز پرواز نکرده نگرانم کرده.

تا ترکیه رفته فقط