2777
2789

سلام دوستان .من یه سایت کلیکی عضو شدم و با دیدن تبلیغات یه مقدار پول کسب کردم ...بعد اومدم پول رو بهم بدند گفتند باید ۴۰ نفر رو دعوت کنی که تو این سایت عضو بشند تاواریز شه .... فعالیتشون مهم نیست ...هیچ صدمه ای هم بهشون نمیرسه ...فقط یه ثبت نام ساده است ...کلی این در و اون در و دوست و آشنا ۲۰تا شدند میتونید کمکم کنید که به ۴۰ نفر برسم! 

بخدا کلاهبرداری نیست ...هزینه ای نداره ...فقط یه کاربری و پسورد دلخواه وارد میکنید بعد ایمیل میدید همین ....

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتماد نکنید... 

حتی یک اسم ساده ندید..

مگه کلاهبرداری فقط پولیه؟؟؟؟

هدفشون از افزایش ممبر چیه؟

فقط پول نیست ...

اعتماد نکنید. 

تو هر کانالی عضو نشید

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
https://aemmoney.bid/7229844229257/

میدونستی حتی از طریق ایمیل شما میتونن به حساب بانکیتون دسترسی پیدا کنند؟میدونستید میتونن سیستمی که باعاش وارد میشید چه گوشی جه لپ تاپ رو حک کنن و اطلاعات شما رو بردارن؟ 

قاعدتا این سایت ها تست شده  لطفا اگر درباره ارز دیجیتال نمیدونید صحبت نکنید

قاعدتا؟؟؟؟

کی این قاعده رو تعیین کرده؟ 

کی تست کرده؟؟؟؟

خیلییییی خنده داره انقدددر ساده پول درآوردن

مطمئن باشید پولی که بدون زحمت به دست بیاد یه ایرادی توش هست...

ما فقط و فقط خواستم شما رو آگاه کنیم که شما ناراحت شدید

ببخشید

به بیزینستون بپردازید😏

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

[QUOTE=67353525]قاعدتا؟؟؟؟ کی این قاعده رو تعیین کرده؟  کی تست کرده؟؟؟؟ خیلییییی خنده داره انقدددر ساده پول ...[/QUOTEب

بله تست شده ...به ازای دور کاری پول میگیرید 

بعد شما همه دنیا رو با اقتصاد مریض ایران مقایسه نکن

نیازی به گوشزد و نصیحت شما ندارم 

اونوقتی که داشتم تو بورس سرمایه گذاری میکردم ادمهای بی سوادی مثل شما زیاد دورم بودند 

همون بهتر شما  به پوشک بچه و مادرشوهر و جاری بپردازید و تو این تاپیک ها نخود هر آش نشید ! 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون