2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خوبه برو دکتر تغذیه اگر تهرانی که دکتر مجتبی رستم زاده کارش حرف نداره سرچ کن آدرسش هست البته دکتر ...

راس میگی دکترتغذیه تاثیرداشت واقعا؟

المیرا مستوفی...
راس میگی دکترتغذیه تاثیرداشت واقعا؟

والا من رفتم دکتر تغذیه چاق شدم دروغم چیه ... اما برا لاغری پسرم رفت دکتر کرمانی تاثیری نداشت ...اگر دکتر تغذیه ی خوب باشه صد درصد چاق میشی ..چاق شدن راحتتره تا لاغر کردن 

سلام بچه ها

من تازه اومدم ،خواستم‌بگم‌سه چهار روزه دارم‌مخمر آبجو فرانسوی میخورم اشتهام زیاد شده منتها شدیدا حالت تهوع دارم، کسی راهکاری داره؟

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}
و اينكه شنيدم قرص دراگون خيلي خوبه وهمراه با ورزش ضرر هم نداره 

قرص دراگون برا ترک‌اعتیاده توش مخدر هست

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}
اون دراگون با اين فرق ميكنه  اين قرص چاقيه

چه فرقی ؟ بعید می دونم دراگون برا ترک‌اعتیاده یه مقدار مخدر توش هست ، اما چاق کننده س، نخوری ازش

چه فرقی ؟ بعید می دونم دراگون برا ترک‌اعتیاده یه مقدار مخدر توش هست ، اما چاق کننده س، نخوری ازش

تو نت زده بود 

اون دراگون فرق ميكنه 

نه نميخورم ولي يه نَفَر  توني ني سايت ميگفت خوردم چاق شدم

دست من سوي خداست🙏دوستان براي حاجت رواييم صلوات بفرستين لطفا❤️
2790
2778
2791
2779
2792